Întâlnirea băimăreano-clujeană.

Așa cum nu aveați de unde să știți, astăzi am primit delegația formată din tovarăși și tovarășe fruntași în întrecere, reprezentanți ai blogherilor clujeni. Vizita s-a desfășurat conform planului. Întâlnirea a început în Unitatea de Alimentație Publică Photo Pub. Unde s-au discutat despre planul cincinal și despre modul exemplar în care tinerii noștri colegi înțeleg să își îndeplinească sarcinile de partid și de stat.  Vizita a continuat cu o plimbare la Stadionul Dealul Florilor unde se desfășura lansarea în eter a balonului Orange. După aceea tovarășii ne-au însoțit la Sărbătoarea Castanelor unde am luat masa într-o atmosferă plăcută, acompaniați de melodii din folclorul românesc, internațional și rromânesc.

Întâlnirea s-a terminat într-o notă de voie bună, antren și respect reciproc.

În poze de la stânga la dreapta și de sus în jos și invers. Pozele de la terasa le avem cu amabilitatea tovarășului Zmenta!

Ne-a onorat cu prezența tovarășul KooKool, tovarășa Florica și tovarășul Zicu.

4 comentarii la „Întâlnirea băimăreano-clujeană.”

  1. Pingback: Tweets that mention Întâlnirea băimăreano-clujeană. -- Topsy.com

  2. =)) despre planul cincinal as fi vrut sa vorbesc si eu dar nu s-a putut. Apropo, manifestatia de slavire a „stapanului” tovaras basescu n-a avut loc? am vazut ca la bucuresti a fost „slavit” de mii de politisti…

  3. Nu stiu cum sa ma exprim mai subtil…daaaar…. Eu stau in Baia Sprie si Florica ii din Baie…. Deeeeci noi afirmam sus si tare ca suntem morosheni:)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.