Vă luăm în balon. Nu eu :). Orange.

Din start vă rog să oferiți expresiei „a lua în balon” o conotație pozitivă. Adică de bine. De foarte bine, chiar. Pentru că așa cum zice în titlu, Orange chiar vă ia în balon. Pentru cei care zâmbesc sarcastic cititnd aceste rânduri mă simt nevoit să dezvolt puțin subiectul.

A lua în balon înseamnă 1: să ai un balon și 2: să fii dispus să iei pe cineva în el. Sau mai înseamnă să iei pe cineva la mișto. Dar nu e cazul aici. Pentru că vorbim chestii serioase. Dacă era la mișto eu nu scriam rândurile astea și eram undeva în lumea viselor alături de o blondă drăguță… care e soția mea – în caz că citești blogul te pup dulce, puiuț… În cazul în care soția mea nu citește, blonda e fotomodel…

Să revenim. Facem o mică analiză de text.

1. Orange chiar are un balon. (între noi fie vorba au două baloane unu negru și unu portocaliu – dar nu pupați decât unu’ – sic)

2. Orange chiar au să vă ia în balon. Că despre asta povestim aici.

Povestea scurtă. Pe lung.

Trebuie să vă deplasați fizicul până la orice fel de shop Orange. Care în Baia Mare sunt exact la fel de multe ca și numărul baloanelor. Fix 1.

Completați un talon cu

Nume, prenume, număr de telefon și alte chestii puțin importante . Adică pinul de la card și codul de securitate… Glumesc…

După ce ați completat datele, vă înnodați o batistă și vă pregătiți un picioruș de iepure, o potcoavă veche și un trifoi cu patru foi. Pentru noroc. De ce ați avea nevoie de noroc? Pentru că există o tragere la sorți unde vreo 50 de norocoși pe zi (adică cei care folosesc cu îndemânare port bonheur – urile enumerate mai sus). 2 zile – adică 100 de meseriași.  Batista e ca să nu uitați despre ce vorbim aici…

Acuma port bonheur o fi având și un plural în limba din care provine, dar sigur e altul decât cel pe care l-am scris eu aici. Am făcut mai multă rusă în școală…

Ar mai fi o variantă să fiți luați în balon. Eu. Deși mi-e greu să recunosc, dar sunt doar o variantă. Lăsați un coment drăguț aici. Drăguț referitor la mine. Cât sunt de înalt, frumos, deștept… Mărunțișuri din astea… Și după o selecție drastică vă promit că vă rezolv o plimbare în nacela balonului Orange. Stabilim cu un edit later (sper că ați observat că folosesc deja expresii din a doua limbă străină pe care o stăpânesc 🙂 ) modalitatea de întâlnire, ora și locul. Deocamdată locul e sigur.

În parcul municipal. Sigur! Sigur! Dacă nu ne strică vremea planurile… Atunci nu mai e sigur…

Ce aveți de câștigat.

1. O experiență inedită. Pentru cei care nu au un balon proprietate personală, adică conții și baronii care îmi citesc blogul în fiecare zi, poate fi o bagatelă. Pentru noi, ceilalți sunt sigur că va fi extraordinar. Să te ridici deasupra orașului cu un balon cu aer cald nu e la îndemâna oricui. Plus că ești fotografiat frumos și pus pe un site (facebook – o chestie mai nouă, nu știu dacă ați auzit) de unde poți să îți iei poza. Iei cu tine un aparat foto, ceva cameră și un telefon care poate face poze și te imortalizezi din toate unghiurile posibile.

2. O excursie deasupra Bucureștiului. Cred. Asta chiar că nu mai pupați voi în deceniul ăsta. Dacă postezi pozele pe același site (facebook) și ești votat la greu. Mi se șoptește în cască cum că deplasarea până în capitală și retur este asigurată, nu-i așa, de Orange.

Facem un mic rezumat, pentru cei la care vă e lene să citiți articolele lungi și citiți doar sfârșitul ca și la cărțile polițiste.

puteți să faceți o excursie cu un balon cu aer cald pe care scrie mare Orange deasupra orașului. Nu fix deasupra. Puțin lateral. Ca să fie fix deasupra trebuia să decoleze (astea decolează sau trebuia să scriu „se desprinde de la sol”?) de la primărie. Dar să nu fim cârcotași…

Pentru asta mergeți la shop Orange, completați un talon sau scrieți un coment aici la băiatu. Primul venit primul servit.

Da! Acest articol este reclamă și este plătit. Și pentru că mă știți că sunt generos voi acorda și eu 3 premii.

1 cană, 1 tricou și un 1 tablou. Premiem cea mai speriată față din nacela balonului și alte două chestii la care nu m-am gândit încă pentru că e prea dimineață.

Pe cană, tricou, tablou vor apărea Orange, balonul, G-ul de la gaben.ro și o poză la alegerea câștigătorului.

Și dacă v-ați așteptat să sciu ceva de Jules Vernes – 5 săptămâni în balon vă anunț pe această cale că ați aștepat degeaba!

Hai, fir întins. Sau asta era la pescari.. Era o urare cu ceva pe un băț . Sau și asta era pentru pescari. Să îți rupi un picior… Nu mai știu. Ceva ca să nu zic să aveți noroc! Că cică asta aduce ghinion…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.