Coma scumpă!

Deci. Te-ai rupt, fatal. Ai băut ca un porc. Și… Ești în comă. Tu nu știi că ești în comă pentru că… ești în comă. Tu mai mult ca sigur visezi că ești pe o pajiște cu 10 fecioare. Sau la o bere și o pescuială cu băieții. În funcție de vârstă. De fapt ești picat într-un șanț. Vine un cetățean și te vede. Cheamă salvarea și te duc la spital. Dacă până acum erai oarecum în regulă (adică erai în comă alcoolică și erai picat într-un șanț) de acum încep problemele adevărate.

Ajuns la spital te duc băieții la urgență. te tratează și te pun într-un salon.

Te trezești a doua zi dimineața și când să pleci, te întâmpină o doamnă cu o factură. Pentru că acum este pe cale să se promulge o lege care te obligă să plătești serviciile medicale dacă ajungi în comă spirtoasă la doctor.

Ce zic eu  și cei care au făcut legea asta se pare că nu știu:

1. în România indiferent ce ai, plătești la spital. Dacă ai o simplă răceală și nu sari cu banu ești mort. N-ai nici o șansă. Nu trebuie să fii beat. Poți să fii treaz, gravid, cu un picior rupt și cu apendicită. Dacă nu ai bani – LA REVEDERE!

2. sunt cam 10 % șanse ca cei care ajung în comă la spital să aibă portofelul la ei. Din aceștia 10 % au actele în portofel. Din aceștia 10 % mai au bani sau carduri a doua zi, după eveniment.

3. 99 la sută din cei care nu se încadrează  la punctul 2 or să spună dimineața că îi cheamă Gheorghe Hagi și că stau pe strada Gică Popescu la 1bis. Ap. 13. dacă nu au un tatuaj pe cur cu numele și adresa mai pupați voi bani la sfântu’ așteaptă. La un birt îl mai pui să spele vase. la spital ce să spele? Putina?

Nu e ilegal să plătești de două ori pentru aceeași faptă? Doar ai plătit pentru alcool. De ce să plătești și pentru spital?

.

Acuma ca să vin în ajutorul celor care pot fi duși împotriva voinței lor la spital și expuși unor cheltuieli inutile.

Când vă apucați de băut dați unei chelnerițe un bilețel sau un șervețel cu adresa de acasă și numărul de telefon al soției, mamei, sau al unui prieten. Niciodată să nu aveți la voi actele sau portofelul. Nici carduri, de nici un fel, nici măcar de acces la Metro. Doar bani cașh. Și cumpărați-vă un tricou cu următorul text:

Dacă cumva zac într-un șanț nu chemați salvarea! Eu am ales să dorm aici! Dacă mă duceți la spital o să plătiți voi facturile!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.