Singurul serviciu pentru care aș plăti în plus!

Nu știu cum și nu știu de unde, dar mai ales nu pot să înțeleg de ce primesc oferte pe mail de la Rds și alte companii care vând televiziuni. Să îmi iau pachetu ăla cu filme, ba ăla cu sport, ba ăla în limba maghiară… Nu m-ați nimerit prieteni! Eu m-am gândit foarte bine. Și pentru că e și criză aș plăti în plus doar pentru un singur lucru:

un abonament sau un aparat care să îți ascundă total un personaj de la televizor!

Mă explic. Nu suporți să îl vezi pe Becali. Nu îl vezi. Când apare el la televizor apare blurat. Sau acoperit de o bandă din aceea neagră care se pune pe sânii femeilor care apar la tv înainte de ora 10. Seara. Și când vorbește Becali în loc de vocea lui să se audă un susur de izvor. Sau greieri. Sau valurile mării. Ceva de genu! Indiferent pe ce canal ești cum apare personaju, pac! Banda neagră. Automat! Și cum deschide gura, pac! Greieri… Automat!

Voi ăștia care mă tot agasați cu mailuri. Brevetați invenția și sunați-mă! Mă abonez primul! Dar să nu avem surprize. Eu vreau să pot să îi cenzurez și pe oamenii politici. Pe toți! Să nu aud discuții aiurea după aia! New media!!!

2 comentarii la „Singurul serviciu pentru care aș plăti în plus!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.