te zic lu' Angelina Jolie!

Cum e să ai vecini vedete? Da nu mă refer aici la vedetele alea care numai dau din gură. Mă refer la vedetele care joacă în filmele de acțiune! Care bat câte 25 de bărbați sănătoși odată. Bineînțeles că asta în filme, dar mă gândesc eu că ar trebui să se reflecte puțin în real life, Să presupunem că ești vecin cu Cyntia Rotrock. Și câinele ei îți cacă peluza. Ce faci? Te duci la ea să îi spui? Dar pe drum, când îți repeți în gând discursul, nu te mai fulgeră așa câte un gând că s-ar putea să mai și iei 2 pe cocoașă? Poate o prinzi la ciclu! Sau s-a certat cu iubitul. Sau poate chiar i-a rupt capul soțului ei, și tu pici la momentul nepotrivit, și trebuie să te omoare și pe tine! Nașpa. Mai bine nu te duci! Poți să dai un telefon….

Sau să zicem că stai lângă Angelina și Brad. Și tu ai văzut în filme că ei sunt spioni și trag cu mitraliera frecvent unul după altul. Auzi o mitralieră cum trage noaptea. Ce faci? Chemi poliția? Sau te gândești că poate Angelina o ars friptura. Și Brad o venit bat acasă și amu se sfădesc oamenii!  Sau te uiți pe geam și apare Brad cu mașina de care este legat un cadavru! Cum să reacționezi? Normal că te gândești că ăla care a fost legat de mașină s-o fi avut ceva de împarțit cu văru lui!

Dar vecinii lui Bruce Willis? Ăia nu cheamă poliția nici pompierii nici salvarea. Niciodată! NIci dacă cade un avion, e inundație sau explodează o cisternă în fața casei!

Reporter: de ce nu ați chemat poliția, dacă ați văzut că arde casa?

Vecin: păi acolo stă Bruce WILLIS! Ală de nu moare în nici un film, n-ați văzut că pe el nu îl deranjează focu’…

Dar dacă stai lângă tipu ăla care a jucat în Spider Man? Și ți se urcă pisica în copac. Ce faci? Chemi pompierii sau claxonezi subtil la poartă:

Domnu’ nu faci mata două flick-flackuri în pomul de peste drum să aduci pisica lu bunică-mea?

Dar dacă stai lângă Will Smith. Trebuie să pleci undeva și pierzi avionul. Nu te duci la el să zboare cu tine în spate? Și dacă tot îi ceri ceva, poate ar fi o idee bună să ceri și o sticluță de sânge. De a lui. În caz de ceva virus criminal…

Musai  trebuie să fie o liniște  pe lângă casele lui Rocky și a lui Arnie…

Acuma, imaginați-vă, câte avantaje ai să știe hoții că vecinii tăi au mitraliere în frigider, scuipă foc, zboară și se mai și teleportează. Adică dacă i-ai supărat nu te omoară pe tine. Se întorc în tip și o omoară pe măta când era gravidă cu tine. Nașpa!

La noi? Cu cine să te lauzi! Că n-ai cu cine! Poate cu Dan Negru cănd ai probleme la cu vânzătorul de la magazinul de cartier. Te zic lu’ Dan Negru și apoi vine el și se ceartă cu tine… oooaaauuu!!!

Mircea Badea nu a bătut pe nimeni până acum, deci nu îl știe lumea de frică. Florin Piersic și Buză de Iepure îs bătrâni. Sergiu Nicolaescu e istorie… Nichita nu poate să îl bată nici pe bărbat-su. Nici o șansă să fie de vreun folos… Doroftei face glume proaste la telefon…

N-ai cu cine, bă, n-ai cu cine!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.