Daca ai produce paturi cum s-ar numi?

Dacă nu știți, ca să mânânce și gura noastră o pâinică, noi facem reclame. Fizice, adică panouri sau firme luminoase. Înțelegeți? Și acum lucrăm pentru un magazin de mobilă. Frunzărind materialul pe care l-am primit de la clientul nostru, ne-am oprit la un catalog cu canapele. Care aveau următoarele nume (citez din memorie…) canapea Ioana, canapea Gabriela, canapea Cristina, etc.

De ce sunt numai nume de femei? Cum ar fi să ai o canapea Ghiță? Sau Costel? Oare canapelele  astea sunt proiectate  numai de bărbați? Că asta ar explica numele de femei. Sau femeile care lucrează în domeniu sunt lesbiene? Și dacă sunt făcute de către bărbați, care este criteriul după care se dau numele? Face omul un top 10 al vieții lui sexuale și le pune numele canapelelor?

Ioana,uuaaauuu, cea mai tare, n-am putut să merg decât pe călcâie după noaptea aia…

Gabriela, extraordinară, era elastică ca un caș și Cristina… era în stare să scoată petrol dacă punea gura la pământ…

– Astea 3 îs numele pentru canapele, șefu?

– Da!

– Și la urâtania asta de canapea cum îi zicem?

– Elena!

– Păi asta nu e fosta dumneavoastră soție?

– Ba da! Tocmai de aia!

Tu dacă ai fi designer de canapele cum ar arăta un  top 3?

0 comentarii la „Daca ai produce paturi cum s-ar numi?”

  1. „Cum ar una să ai o canapea Ghițâ?” – corectezi textul, te rog? Mă şi mir cum dracu’ de le văd la alţii, că la mine îmi scapă o grămadă. Cred că are legătură cu vorba aia cu „paiul şi bârna”… poti edita si comentariul meu şi să scoţi bucata asta..
    Oare de ce am impresia că şi tu eşti un fan Seinfeld? Umorul din articolul ăsta îmi aduce aminte dureros de bine de el…:)

  2. am vazut Seinfeld de fiecare data la tv. si in pauza ca sa nu ma plictisesc l-am cumparat original pe dvd. e cel mai bun serial de comedie ever!!! da sunt un mare fan!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.