Băăă! Ai grijă că intră juniorii în teren, băăă!

Devenise un obicei să beau o cafea în fiecare dimineață la 7,30 chiar înainte de a merge la muncă. Bineînțeles cu prietenul meu, Călin. Barul unde ne întâlneam era o bombă infectă și insalubră cu scaune mici din pal melaminat și mese strâmbe, dar cafeaua era fără egal. Știa tanti Maria să facă o cafea că merita să stai în fum și să te înghesui 6 oameni la o măsuță de 2 persoane. Deci cum vă spuneam barul era foarte aglomerat. Și cum orașul era foarte mic toată lumea știa pe toată lumea. Așa că nu prea aveai cum vorbi ceva sau despre cineva fără să riști să afle tot poporul.

Așa că noi (eu și Călin) ne-am pregătit minuțios și aveam un cod al nostru. Dacă unul din noi avea vreo aventură cu o noapte înante codul era că am avut un meci de fotbal.

Definiții

Echipa adversă = fata,

deplasare = la fata acasă,

meci acasă =la băiat acasă

teren neutru = parc, mașină

nocturnă = bănuiți nu. Că sunt multe femei care vor să o facă cu lumina aprinsă.

Revenind. Într-o dimineață apare al meu fecior cu o față de super distrus, răvășit și ciufulit. Luăm cafeaua. Ne înghesuim la o masă cu vreo 3 oameni. Povestea lui Călin:

-Deci aseară vroiam să mă duc acasă. Și primesc un telefon de la o echipă cu care aveam programat un meci mai de mult dar pe care l-am amânat din cauza vremii nefavorabile. Și cum mă știi nu refuz nici o provocare. Stabilim terenul și mă pregătesc să joc în deplasare. Îmi iau echipamentul de joc 4 bucăți să am și rezerve 2 cu gust de căpșuni, 2 cu gust de vanilie și mă duc la echipa adversă. Echipa adversă era old boys așa la vreo 40 de ani, dar foarte bine întreținută și așa, cu poftă de joc. Nici nu intru bine în teren că echipa adversă mă ia tare, nu apuc să pun echipamentul că mă faultează în careu și 1-0 pentru ei. Mă ridic, pun echipamentul și mă arunc în joc. Dar experiența își spune cuvântul și dupa încă zece minute marchează din nou! 2-0! Schimb echipamentul și intru la rupere, două-trei hențuri, și după încă 10 minute marchez și eu. 2-1! Reîncepe meciul mai dur ca niciodată. Pe viață și pe moarte. Scheme, driblinguri, faulturi. Ce să-ți mai spun era cel mai tare meci din campionat. Bă și când eram mai, mai să marchez să vezi ce mi se întâmplă!

-Ce

-Intră echipa de juniori în teren!

-Ce intră, mă?

-Juniorii. Că avea 2 copii. Și s-au trezit de la gălagia din tribune!

-Și ce-ai făcut?

-Ce să fac. M-am ridicat. Le-am dat roșu la amândoi și după 20 de minute am reluat meciul. Și am reușit să egalez în prelungiri…

0 comentarii la „Băăă! Ai grijă că intră juniorii în teren, băăă!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.