Nu beau că nu mii bună băutura!

Pe bune. Nu prea consum alcool dacât foarte rar și în cantități mici. Fiindcă m-am îmbătat de 2 ori în viață.

Prima. cel mai bun prieten al meu se întorsese din Spania unde fusese la ”cules căpșuni”. Cum fusese un an bun în 3 luni a venit cu o mașină decentă și vreo 20.000 de mărci (că nu erau euro încă). Și ce pot face doi feciori când se reîntălnesc după 3 luni. Păi nu se duc ei la o băută? Comandă a meu 200 de coniac Jidvei (sau e vinars ca nu le stiu) că doar nu suntem copii, nu? Până la fund (paharu’)? Până la fund. Mai apare un prieten. Ce faceți mă? Te-ai întors Căline? M-am întors! Bem ceva? Bem! 300 de Jidvei. Până la fund? Până la fund! mai apare un prieten! WAAAZZUUUUUUUUP?!?!?!?!?! 400 de Jidvei!Până la fund!

700 de Jidvei!Până la fund!…

M-am trezit în camera mea.

Am ieșit. Mama era nervoasă că se uita la mine peste ochelari. WHAATTT?

-Ai băut! Ai vomitat în baie.

-Eu? Nu-mi aminteam nimic.

-Vezi că ai venit azi noapte cu 4 haine pe tine.

Mă uit pe cuier 3 haine complet necunoscute! A cui or fi? Mister. Pe măsuța de sub cuier 4 telefoane mobile. Oprite. Unul al meu. restul… Dau să le pornesc. Enter PIN. canci

Deci puteți să vă dați seama cât de orb am fost că m-am îmbrăcat cu 4 haine din bar și am plecat acasă, am ajuns am scos telefoanele din haine, le-am oprit pe toate și m-am culcat. Undeva aici tre să fi distrus și baia mamei dar nu avem nici un indiciu când s-a întâmplat.

Și să te trezești a doua zi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, nu mă durea capul, nu îmi era greață… Poate că dacă bei un coniac (vinars) bun nu ai problema asta. Mi-au trebuit 3 zile să dau înapoi la oameni telefoanele și hainele. Partea funny? Una din haine era a fostului meu profesor de desen tehnic. Nașpa?

 

A doua betie in curând.

De ce nu-i bine să bei și să conduci! Mai ales când duci minore acasă!

0 comentarii la „Nu beau că nu mii bună băutura!”

  1. Incearca si tu ceva mai usor un gin cu lamaie si gheata..si sa vezi ce frumoase iti par minorele ca niste gazele 😛

  2. frumoasa poveste si aia cu masina si asta da cel mai tare am ras cand ai spus ca teai trezit cu geaka profului de desen tehnik funny cred ca teai intalnit cu el pe drum si ai baut si cu el :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.