Recuperare debite. Divizia Magie Neagra!

recuperare debite

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

.

Gata! Mă bag în afaceri! Îmi fac o firmă de recuperare debite. Dar nu din asta clasică, cum sunt ca ciupercile după ploaie. Una mai șmecheră. Că mă știți că mi-s plecați niște cocori de pe baltă… Deci o firmă de recuparare debite cu ajutorul magiei negre!

Ce poate fi mai tare? Cum îs românii obsedați de vrăji, vrăjitoare, farmece și blesteme m-am scos. Nu le trebe spaima mai mare!

Deci

Angajăm personal, preferabil cu experiență, Orice fel de studii în domeniu vor fi apreciate. Disponibilitatea la program prelungit, în special noaptea între orele 23-01 este necesară.

Căutăm furnizori de materii prime, scule și utilaje care se folosesc în practicarea magiei negre. manuale. rețete și certificate de omologare în limba română. Neapărat CE Aproved!

Căutăm colaboratori part-time șii free lancer pentru situțiile în care vom avea nevoie de vrăji/blesteme/farmece mai puternice/rele/nasoale! Avem nevoie de vrăjitoare consacrate cu portofoliu și cllienți! Sunt necesare studii de nivel inalt și foarte înalt, doctorate și cel puțin 2-3 lucrări publicate în reviste de specialitate.

Modul de funcționare  a societății.

Simplu. Nu ai dat banu’ noi nu te dăm în judecată. Noi te blestemăm/ fermecăm/legăm la cununii/umplem de argint viu!

Maximă seriozitate!

 

 

Un comentariu la „Recuperare debite. Divizia Magie Neagra!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.