#hsol și pe aia cu schelele prăbușite în capitală

sursa poza

da. hai să o lămurim. Că e foarte simplu de lămurit. Materialul ăla alb care e întins pe schelă e un mesh. Un material cu niște găurele care se poate printa. Bineînțeles că era folosit pentru că cei care puseseră schela își adresau niște automulțumiri și autolaude. Înțelegeți? Firma care a instalat schela și mesh-ul și-a montat o reclamă imensă pe un bulevard circulat din capitală. Pe gratis.

Mno. Unde e problema? Materialul ăsta nu se montează pe schele. Se montează pe perete, pe niște structuri speciale. Pe schelă se montează (te obligă legea) un material mult mai rar, prin care trece bine lumina și vântul, dar prin care nu există riscul să cadă ciocane, lemne, suruburi și alte chestii în capul cetățenilor care trec prin zonă. Ai înțeles? Mesh-ul publicitar e ca o velă și a smuls schela de pe perete. Dacă ar fi montat materialul care trebuie nu s-ar fi întâmplat nimic.

Concluzie: Firma respectivă a montat ilegal un alt tip de material ca să facă reclamă gratis. Și au pus viața unor oameni în pericol. Dar bănuiesc că asta nu contează…

3 comentarii la „#hsol și pe aia cu schelele prăbușite în capitală”

  1. Daca e adevarat ce scriu astia prin ziare e o firma de partid, de a Firei. De ce mai aveau nevoie de reclama daca tot castiga licitatii pe filiera de partid ? Asta e marea mea intrebare serif galactic :D.

    1. pai si scrie pe mash. compania municipala consolidari si e o reclama cu alege sa traiesti intr-un bucuresti trainic. si apoi s-a rupt reclama :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.