Detalii plată

Eu cu iubita mea (nevastă-mea – că noi, deși nu suntem familie tradițională, adică nu ne batem și nu ne îmbătăm – ne iubim) avem carduri la ING. Cred că știi asta deja. Nu fac reclamă. Pur și simplu ăsta-i adevărul. Și nu puteam să scriu ”la aceeași bancă”. Nu puteam. Unu – pentru că e mai scurt așa. Și doi – pentru că nu-mi place cenzura. Zic ce am de zis! Așa.

Și cum femeia se ocupă de toate chestiunile care decurg din viața de familie, ea, singurică plătește tot ce e nevoie de pe cărdulețul ei. Apoi, pe la mijlocul lunii, mai exact pe la 40% din lună i se termină banii. Și-mi zice:

”Vezi că nu mai am bani pe card. Și tre să luăm mere, bere, ceapă, apă și pantofiorii ăia faini pe care i-am văzut ieri la reducere. ”

Io, pentru că o iubesc și vreau să avem o viață de familie liniștită, pun mâna pe telefon și îi transfer bani. Card-card cum ar veni.

Doar că acolo, când trimiți lei, tre să scrii despre ce e vorba în plata respectivă. Ca să nu fim evazioniști și să nu subminăm economia națională. Te întreabă: Ce reprezintă plata?

Și eu scriu. De fiecare dată. Iată niște exemple:

”Apă-ceapă și pantofii roșii care-s la reducere”

”Bani pentru cosmetică, că merem la nuntă”

”Taxă de protecție”

”Bani pentru liniștea familiei”

”Am uitat la ce-i mai trebuie banii ăștia”

”Ca să n-o mai aud”

”dsdk,fkdf,f,eif,joeri și oierfoeieppow”

și uneori, când mă plictisesc mai scriu:

”am fost răpit de extratereștri și ăștia îmi fură, încet, banii de pe card. Ajutor!!!!”

.

 

 

8 comentarii la „Detalii plată”

  1. sa vezi cum e sa scrii Servicii sexuale, dupa care sa a sune,pe respectiva careia i ai trimis bani, un baiat care sa ii propuna o afacere cu sex mult mai avamtajoasa decat cea de acum. patita de mine si Ami Radu, muie ING, jegurilor

  2. Cred ca au avut ce rade de mine serviciile secrete austriece ca am platit intrarea la un club cu femei goale, curve, bautura, jocuri erotice cu cardul!!!

    1. A da? Fii atent aici, viitoarea consoarta ma-nnebuneste sa facem Craciunul in Viena, te rog zi-mi si mie cum sa fac, ce tre sa caut, ca sa gasesc si eu cluburi din astea prin Austria. Da’ sa fie asa ca asta de care zici tu, nu doar un simplu strip-club (adica sa nu lipseasca jocurile erotice, sa fie putin asa…un pic strip-club, un pic bordel, ma-ntelegi…).

  3. Salut! Si eu am cont si „cardus leopardus” tot la ING. La detalii scriu „transfer”, care creeaza un aer de mister si mai inseamna „da’ de ce te intereseaza, scrii cumva o carte?”, mai ales ca nu e vorba de sume mari. Daca-i roade curiozitatea, sa sune si sa ma intrebe 😛

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.