Suntem pe metereze. Știu ca nu pare. Da suntem :) #doneziMangajezi

2018-01-26 20.20.19Vineri a fost o săptămână  de când n-am mai muncit. Știi? Chestia aia cu angajatul sâmbăta pentru o cauză umanitară. Adică de la concertul caritabil din Logout Pub. La care am strâns 1163 (omieunasutășasezecișitreidelei). Da știu! 1163 de lei!

Am înghețat complet, că am stat afară vreo 4-5 ore la vândut bilete, dar a meritat pe deplin. Adică, acuma mi se pare că a fost ușor… că stau la căldurică… :)))

Am dat vreo 90 de steluțe mici de șerif. Am stat de povești cu un băiat beat mort care insista că nu e bine ce fac eu, că vine el de la Cluj 2 săptămâni ca să mă învețe cum se fac chestiile astea, apoi și-a amintit că venise cu o fată și a plecat. Fata a rămas cu alt băiat, ce să faci, sunt sigur că omul era mai bun la ce făceam eu decât la relații…

Am avut și vreo 8-9 cetățeni care au refuzat să plătească, nu am insistat că nu voiam să afectez imaginea locației, dar în general cetățenii au fost super interesați de fenomen. Cei mai mulți bani i-am primit de la niște băieți care mă știau și de la un cetățean britanic.

A venit poliția și niște băieți de la primărie a fost un moment interesant, dar făceau ceva verificări la firma de pază. Concertul a fost drăguț, mi-a plăcut. Poate și pentru că am stat afară și se auzea perfect. Nici prea tare nici prea încet :))

Oamenii de la LogOut au fost superfaini și nu pot decât să le mulțumesc!

Ah. uitasem. Joi am strâns și mai mulți bani. Știi că am ținut o prezentare la Maramureș Business Club. Care m-au plătit regește. Absolut regește… Adică 1265 de lei. IMENS :)) Bine… și prezentarea a fost de concurs 🙂

Așa! Să nu uit (2) N-am muncit pentru că încă nu am reușit să rezolvăm niște detalii administrativo-legale la următoarele locații unde mai avem de prestat. Da, stai chill că urmează :)) Să nu crezi că m-am lăsat pe tânjeală.

Avem 8270 de lei strânși pentru Stefan. Încă 1000 de lei și ne onorăm promisiunea. Știi, cred, că am promis să strâng 2000 de euro.

Și pentru că mai am niște promisiuni de angajare, cred că o să strâng bani pentru încă un caz. Dar o să dau mai multe detalii când știu sigur cum stă treaba.

Am 2 angajamente pentru sâmbetele care vin, dar dacă ai ceva de lucru și vrei să donezi niște bănuți ca să ajutăm niște oameni aflați în necaz te rog, trimite un mail la gaben1973@yahoo.com sau un mesaj pe facebook la Gabriel Oana.

Plus că mai am de prestat o seară la Milenium (în  La Tour) că am fost plătit pentru 2 ture și n-am prestat decât una. :))

2018-01-26 15.09.55

Hai, ne mai auzim, că-i noapte târziu și dacă nu mă bag în pat o să-mi fie afectată frumusețea naturală… :))

da și fac și clipul ăla. Promit!

 

 

2 comentarii la „Suntem pe metereze. Știu ca nu pare. Da suntem :) #doneziMangajezi”

  1. Pingback: Campanie de strângere de fonduri #doneziAlergPentruTine (1)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.