Easy money@ Sfara Tours #doneziMangajezi

27140254_1646970968699913_1844764602_oSâmbăta de la târgul de nunți a fost mult mai usoară decât aș fi crezut. În special pentru că oamenii ăia faini de la Sfara Tours Baia Mare ne-au chemat să ne dea bani, nu să ne pună la muncă. Nu că n-aș fi încercat să lucrez ceva. Am încercat! Dar e greu să vinzi vacanțe de 2000 de euro când tu nu știi cum se face o rezervare online… :)) well…

E o meserie mult mai grea decât pare. Vă rog să mă credeți!

Dacă tot nu am reușit să vând nimic, am făcut ce am știut eu mai bine. Am mai dat o glumiță, am mai adus o cafea, o apă, un scaun…  Din astea. Calificate…

Partea interesantă e că cetățenii veneau direct la mine. Deh. Costum… prestanță… voioșie… Așa. Dura un pic să le explic că eu de fapt nu știu nimic despre zboruri, cazări, ploi, musoni, bungalow-uri, hoteluri și alte chestii din astea de vacanță…

M-am mai scos… Că-s voluntar, că stați un pic să chem o colegă care se pricepe… Din astea…

Și dacă tot am adus vorba de costum, cred că ăsta a fost cel mai greu lucru pentru mine: 8 ore în costum și pantofi… Nici la nunta mea nu am stat atât de mult îmbrăcat la 4 ace :))

Nfine. Am primit 500 de lei (o să mai lucrez încă o zi, altă dată, sper că o să fie totuși mai multă muncă la mijloc) și am mai primit 100 de lei de la un angajat de la Sfara Tours care nu a vrut să-i dăm numele aici. Chestie pentru care îi mulțumesc din inimă.

Îi mulțumesc că ne-a dat banii nu că… Înțelegi, tu, cred…

Ok. Joi sunt la radio (Social Fm) și seara sunt angajat la Maramureș Business Club. Unde o să vorbesc despre ce să nu faci în advertising…  știi că-s campion la eșece :)) O să vorbesc pe bani, că și ei m-au angajat. Tre să fac o prezentare… Sper să-mi iasă :)))

Sâmbăta asta nu muncesc, că am vineri seara o mișcare, poate știți despre ce-i vorba deja. Dacă nu, vă zic mâine. Și duminică filmez  un clipuleț, că știi că m-au plătit niște oameni… :)))

Și mâine o să mai pun un clip din ăla audio că am  ceva drăguț. Și e prea mult de scris. Și știu că nu-ți place când scriu chestii lungi.

Hai, ne auzim mâine!

Mă duc să ma uit la Blade Runner. A 8-a oară încerc.

nu mă las…

Un comentariu la „Easy money@ Sfara Tours #doneziMangajezi”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.