Dacă ai nevoie deo vacanță exotică… sună-mă! #doneziMangajezi

W Retreat & Spa - Maldives (1)Scurcel, că am avut o zi mega-nașpa.

Mi s-a ars o placă din aia cu piese multe și scumpe la un utilaj și colac peste pupăză un client cu care antamasem o lucrare grandioasă din decembrie s-a decis că nu e oportun momentul, așa că mai șade nițel.

Pe plan caritabil stăm mai bine.

Am strâns 4700 de lei pentru Ștefan până acum și mâine mă duc să prestez în mall-ul din urbe la o agenție de turism. Sâmbătă toată ziua sunt în Mall, adică nu chiar toată ziua, că mai merg seara și la o aniversare.

Pentru aia nu-s plătit… :))  well. nu poți chiar 100% :))

E un târg de nunți, dar noi o să vindem vacanțe. Exotice, că e un lucru știut: dacă nu te duci în luna de miere, într-o vacanță exotică, nu o să te mai duci niciodată!

Știi, copii, casă, mașină, facultate, nepoți. Unde? Nu mai ai unde!

De aia zic că e un moment potrivit!

Vacanțe exotice! cu Sfara Tours 

Ne vedem la mall, mă bazez pe tine, așa cum m-am bazat și pe restul voinicilor care au zis că vin în La Tour ca să mă vadă cum prestez. Nuj dacă te-ai prins, da eram ironic. N-a venit niciunul… Lucru care nu a fost chiar rău că pe la ora 9 (21) nu mai aveam locuri libere… Și pe nevastă-mea am pus-o la o masă care era rezervată de nu i-a priit nici măcar o apă plată… :))

Dacă nu știi despre ce vorbim, ca să intri și tu în rând cu lumea ai un link aici...

Și mai am o veste bună. Săptămâna viitoare (vineri 26 ianuarie) organizăm un concert caritabil, împreună cu minunații de la Logout Pub  Baia Mare. Tot ca să strângem bani. Eu o să vând bilete la intrare și o să vă servesc toată noaptea. Nu-i drăguț? Îi!

Ne-au ajutat maxim cu niște donații mai mult decât generoase Bogdan Bodea, Dan Ivan și Robert Cadar.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.