Am rezolvat-o cu parcarea

2017-11-27 18.32.57Stăm, până ne mutăm la #CasaGaben, într-un apartament aproape de spital. Am mai zis. Poate nu erai atent. Sau nu mă citești. Sau amândouă. Nfine.

Și avem un loc de parcare. Așa a venit. La pachet.

Proprietarul, împreună cu încă 11 familii au plătit pentru amenajare. Și dacă au plătit și-au ales un loc de parcare și asta e. Acum îl folosim noi.

Lângă noi este un bloc turn. Adică, în traducere din limba moroșenească, bloc cu 10 etaje. Normal că nu are parcare. Adică are… Dar la parter este ceva clinică și ceva birou. Deci nu mai au loc și mașinile locatarilor. Care parchează unde văd cu organul vederii.

Unul din acești locatari văduviți de locul lui de parcare a hotărât că e mai bine să parcheze pe locul pe care parcam noi. Sper că înțelegi că nu avem nici un fel de act de proprietate pe locul respectiv. Că nu avem.

Și după vreo 3 zile în care n-am avut unde parca și am fost nevoit să parchez în altă parte. Și după o luptă (interioară) cu mine însumi, am luat o foaie din agendă, am scris pe ea ”vă rog nu mai parcați aici” și am pus-o sub ștergătorul cetățeanului.

A doua zi, dimineață, sub ștergătorul meu era aceeași foaie, pe care omul scrisese, nervos, nițel schizo, întărit de câteva ori ”DOMENIU PUBLIC”

Mno.

Dintre toți cetățenii care îți pot ocupa locul de parcare, ăștia care folosesc argumentul ăsta sunt cei mai răi. Adică cu ăștia nu poți să o scoți la capăt nicicum. Nu poți.

Am șezut un pic, am cugetat, am scos altă foaie și cu cel mai frumos scris de mână de care sunt capabil am scris: ”Îmi cer scuze, am crezut că sunteți un om civilizat”

Am pus depeșa sub ștergătorul de parbriz.

Și…

Și de atunci nu a mai parcat niciodată pe locul meu…

.

Bun. Și dacă tot ai citit până aici te anunț că am mai strâns și astăzi niște bani pentru #doneziMangajezi

500 de lei de la un băiat care vrea să-i fac 2 clipuri despre cum poți să repari chestii prin casă.

450 de lei de la un tovarăș

120 de lei de la un alt prieten care încă nu mi-a confirmat dacă dorește să-i public numele.

Cumva accidental restul mi-au spus din start că nu doresc publicitate.

Și cireașa de pe tort, m-a oprit un băiat astăzi, (eram în parcare la Dedeman) avea o mașină cu număr de Italia, mi-a zis că mă știe și că vrea să-mi dea niște bani pentru Ștefan. L-am rugat să trimită el bănuții în contul Mariei.

RO16 RNCB 0606 1487 8917 0001 deschis la BCR Baia Mare  – Maria Veciunca

Well. 1070 de lei și astăzi.

total în 3 zile 3720 de leuți :))) Nu-i rău…

 

 

 

4 comentarii la „Am rezolvat-o cu parcarea”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.