365/2017 – retrospectiva

Nu intenționam. Nici acum nu sunt sigur că am să public articolul ăsta. Nfine, om vedea.

am scris puțin pe blog.

am filmat foarte puțin.

am muncit ca un erou al muncii capitaliste.

  1. am terminat studioul unde voiam sa fac emisiunea… am si filmat un clipuleț, l-am trimis la niste cetățeni, dar nu mi-a ieșit pasența. Adică nu am reușit să găsesc sponsori. Puteți vedea minunea în clipul filmat pentru Bucegi. E un pic mai jos. Aș mai avea o variantă, dar asta rămâne puțin în aer. Că sunt niște costuri pe care nu mi le permit acum…

Om vedea. deocamdata eșec

2. am făcut un apartament în podul halei. Podul halei care era o crescătorie de găini. Și care arăta mai mult decât sinistru. Acum arată incredibil. Proiectul e foarte inteligent și foarte bine optimizat. E și normal, am desenat și am șters vreo 3 săptămâni la el. Și am citit vreo 3 cărți înainte… Eh. Nu l-am terminat… Am lăsat prea multe chestii pentru decembrie și nu am mai reușit să mă mut. O să o fac acum, în ianuarie. Cred 🙂

Deocamdată eșec

 

3. Am avut prima campanie pe o durată mai lungă. La berea Bucegi. Găsiți detalii aici. A fost un real succes. Am proiectat, construit, livrat și testat 4 grătare incredibile :)) Unul la Craiova, unul în Brașov și unul lângă Baia Mare. Da. știu. Sunt 3. Unul a rămas la mine :)) Am câștigat premiul 1 la Webstock la categoria INFLUENCER CAMPAIGNS. Înaintea unor nume mari din industrie.

Succes dacă mă întrebați pe mine.

 

4. Mi-am luat un printer pentru tricouri și o mașină șmecheră de debitat plăci. Și mi-am confecționat cu mânuțele astea două un cuptor special (foarte șmecher) pentru tratarea plasticelor cu care prestăm noi. Chestii care m-a lăsat absolut fără nici un sfanțz. Nu regret nici o secundă.

Succes maxim

 

5. Am terminat un proiect personal, un fel de invenție/inovație la care muncesc de vreo 2 ani. Producem acum niște sticle printate, foarte subțiri cu lumină în spate. Pe care sperăm să le exportăm într-o țărișoară cu salarii mai mari. Deocamdată la nivelul de bani investiți și venituri aproape zero și ăsta e un eșec. Are perspective pentru că e absolut extraordinar. Știu că nu e corect gramatical. dar sunt entuziasmat de rezultate. 51% succes, 49% eșec. Suec!

 

6. Am avut un contract cu un retailer pentru un mai multe clipuri. Am făvut un clip, am prestat, clientul a fost mulțumit. Nu am fost plătit la timp. Am considerat că îșu bate joc de mine, am reziliat contractul, ne-am despărțit amici, nu ne mai vizităm. Eșec, cum ar veni…

 

7. Am avut un contract pe sfârșit de an cu un brand fain, pentru un produs care mi se potrivea mănușă, am făcut un clip penibil, clientul a refuzat. A reziliat contractul. Nașpa dar pe bună dreptate.  Eram mult prea aglomerat și stresat, trebuia să refuz, da m-am crezut superman. Și nu-s. Eșec.

 

8. Ne-a luat vântul acoperișul de pe hală, după care am strâns apă vreo 8 zile încontinuu. Că fix atunci a pornit o perioada ploioasă a anului. Cea mai ploioasă, ever! Dar am trecut peste asta și cred că am rezolvat problema. O să vedem la vara la prima furtună :)) Succes! 

 

 

9. Am vândut skodița, că nu mai făcea sens să o țin, acum că avem opelul.

Am fost în Italia la târg. Și la București la 2 târguri. Diferența e de nedescris. Absolut de nedescris… O să dezvolt pe gabrieloana.ro că fac acolo un blog mai pe serios, așea. 51% :))

Am fost de 2 ori în Tabără la Pârâul Rece. Bun. Mă mai duc. Am cunoscut niște oameni geniali.

fele-fele!

 

S-ar putea să mai fie. Nu-mi vin acum și nici nu mi-am făcut o listă…

Nfine :)) dacă vă amintiți voi ceva să-mi ziceți :)) Să aveți un an fain! Și mulțam că mă citiți. Nu știu de ce o faceți, dar nici nu vreau să vă sperii, întrebându-vă. Țuc You!

5 comentarii la „365/2017 – retrospectiva”

  1. Multi ani! Mr. Gabriel. A, da… te citesc pentru ca avem cumva aceleasi idei, atat ca tu le spui mai hatru si asa par mai usor de inghitit. Mno, tzuc, you too!

  2. felicitari, un an mai bun 2018, sanatate- asa spuneau batranii. asa spun si eu, semn ca am imbatranit 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.