Cauți un service auto bun? Iaca!

Da. am făcut o reclamă la ADgarage. Da, am primit bani pentru asta. Și da, am fost in service, am vorbit cu oamenii și sunt convins că e ce trebuie. Știi că nu aș recomanda un produs/serviciu în care nu cred.

Sunt pățit cu service-urile. Mai ales cu cele din reprezentanțele auto. Așa că acum suflu și-n iaurt înghețat când vine  vorba să duc mașina la un service.

Bun. Ce are ADgarage?

Are garanție 24 de luni la manoperă și piese. (cu excepțiile de rigoare*)

Au o rețea de service-uri în țară și străinătate care acoperă problemele de garanție. Și nu contează dacă ți-ai făcut mașina în Cluj și ai probleme în Constanța. Sau în Berlin.

Au scule, aparate și piese de calitate.  Au mecanici instruiți. Pregătiți. Și foarte de treabă. Sau cel puțin cu mine așa s-a întâmplat!

Mai au o chestie foarte tare: verificarea mașinii înainte de cumpărare. La care, pe lângă verificările normale, au un tester care îți certifică gradul de uzură a motorului, făcând analiza gazelor de eșapament. Chestie care te scapă de multe probleme pe termen lung. 

Și să nu uităm de verificarea mașinii înainte de plecarea în concediu. Chestie care după mine ar trebui să fie  prioritate dacă vrei să șezi liniștit în concediu…

Și iaca filmul, că nu-i chiar o reclamă. Că așa cum am mai zis, io-s un băiat cu o cameră. Nu am lumini, cameraman, sunetist, scenarist și manager… Îs numa eu. Și Unguru Bulan. Am avut bulan… jur!

 

Mai multe despre AD Garage aici: https://goo.gl/ACzJDz

Blog ADgarage http://bit.ly/2xJeUkl

Facebook ADgrage  http://bit.ly/2wyNj70

 

 

5 comentarii la „Cauți un service auto bun? Iaca!”

  1. Amu să zic și io. Ad Garage de la ieșire către Cătălina mie mi-a făcut niște mzerii, înțeleși cu asiguratorul (Casco) acum niște ani. Deci nu știu ce să zic de recomandarea asta…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.