O să înebunești după ce o să citești acest text. De uimire…

Vineri am fost prin urbe.

Că am avut de rezolvat niște probleme + că trebuia să mă întâlnesc cu un client.

Orașul aglomerat, că era vineri și ploua. Adică fix cea mai proastă combinație pentru Baia Mare. Dacă e vineri și dacă plouă toți cetățenii care au autovehicul îl scot în oraș și se plimbă, aparent fără rost, prin zonă! Nu știu de ce…

Horor. Mai rău e doar în săptămâna din ajunul crăciunului, când vin și cetățeni din alte orașe să se plimbe la noi.

Am uitat să-ți spun. Am fost cu mașina. Că-s sedentar și gras. Și aveam de mers în 73 de locuri.

Buun.

De obicei pun pe waze. Să nu avem surpize (nu știu dacă ai citit povestea cu cele 2 radare, pe care le-am încasat într-o singură zi cu 62 respectiv 63 de km/oră) Mno. De atunci am primit așa, o intoleranță la amenzi…

Nu că aș fi ceva vitezoman. Că nu-s. Pur și simplu, nu-s!

Și cum mergeam eu pe bulevardul Decebal !!! văd o mașină în depărtare că dă flash-uri. Toată coloana reduce viteza. Nu că am fi mers cu viteză. Dar poate aveam un pic peste 50. Mașina din față dădea flashuri în continuare.

Întind mâna să îl ating pe milițianul din Waze. Ca să anunț și alți cetățeni despre prezența forței întunecate în trafic și rămân paralizat, cu mâna întinsă spre telefon… Paralizat…

O să vă șochez: mașina care dădea flash-uri era fix… MCV-ul cu radar al poliției…

mno…

ce să vă mai spun… mi-au dat lacrimile de emoție…

nu înțeleg nici astăzi ce s-a întâmplat… o fi vreo metodă nouă de prevenție… li s-o fi stricat instalația… erau beți… făceau mișto… nu înțeleg…

15 comentarii la „O să înebunești după ce o să citești acest text. De uimire…”

   1. Serif, io ma simt mandru sa folosesc aceiasi platforma de GPS ca si tine!

   2. Il folosești de 1 an cu succes. Doar 2 amenzi……
    Cate tricouri trebuie sa vinzi sa iti scoți pârleala?

   3. amenzile le-am luat in 2012 (cred) ambele intr-o zi. eu castig vreo 8 lei la un tricou. inainte de impozitare. fa un calcul :))

 1. Si politistii e oameni! O fi fost ziua unuia, i-o fi nascut sotia, se simteau e mai buni, mai generosi etc, parca poti sa stii? Sau mereai tu cu faza lunga.

 2. Poate nu dadea flash-uri, poate erau doar luminile de la blitz cand va faceau poze tuturor… sa vi le trimita acasa, polaroid, cu autograf de la agent :))

 3. Stiti de ce dadeau flash-uri ? Pentru ca vazusera mai devreme un pic un alt MCV.Si au dat si ei flash-uri pentru ca si politaii sunt uameni.

 4. Boss, nu stiu la tine cum de-s asa buni rutieristii cu soferii, dar la noi au inceput de cand i-au scuturat cu inregistrarile cu mita, sa stea in cascada 2,3,2,3…. ieri la fel, azi la fel, dimineata si pe seara…. ori ca i-au dat afara din birouri si isi fac veacul prin tigai. Jur ca asa ceva n-am mai vazut pe la mine de cand a venit Tariceanu acum vreo 10 ani cred, da’ nici atunci nu cred ca erau asa multi pe strazile urbei.

 5. La 3 după întâmplarea relatata de tine, am trecut și eu prin așa ceva. Acu vreo luna, Decembrie 2019, calea Borșului-Oradea, un polițist in mijlocul drumului trăgea doua dubite pe dreapta. Eu mergeam spre ei. Din depărtare văd ca aia cu dubițele semnalizează dreapta și o alta mașina poziționată pe marginea drumului îmi dădea flash-URI de mama focului. Inițial, am crezut ca le face semn celor cu dubițele(poate se cunosc, cujetam eu). Apropiindu-ma îl văd pe polițist in drum cu ii poftea pe cei doi cu dubițele sa tragă dreapta și MCV-ul de poliție care ma blita. Instinctiv, le-am făcut cu mâna.
  Mi-au făcut si ei.
  Nu ne Cunoșteam.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.