Să moară TVR!

N-a spus nimeni asta.

Dar TVR-ul este o țeapă națională. Ca și Caritasul sau ca Bancorexul.

Adică niște băieți au dat țepe, TVR-ul s-a umplut de datorii și când s-a spart beșica, noi, cetățenii proști (opusul cetățenilor deștepți) tre să plătim.

Să nu credeți, cumva că sunt debil mintal și mă aștept să fie cineva tras la răspundere… că nu-s…

Dar, pentru mine e frapant faptul că apar cetățeni, public, care declară că mno, cumva o să plătim și datoriile astea… E incredibil cât de proști pot fi unii oameni. Sau ni se trage din istorie? O fi ceva genetic să o tot luăm prin gură și să nu ne săturăm.  Din comunism? De la ruși? De la unguri? De unde vine, frate, disponibilitatea asta pentru sex oral. Sau anal, care vi se pare mai umilitor…

În fine. Io îmi doresc să moară TVR. Pe bune. Nu mă coafează discursul ăla cu cultura, postul național necesar, istoria postului etc. Vreau să moară! O să facem alta mai mică și pe bani puțini. Națională. De cultură.

Vreau să moară pentru că s-au comportat ca niște bișnițari jegoși și profitând de o lege absurdă au taxat de mai multe ori cetățenii care aveau sediu de firmă acasă. Eu, când duduia economia aveam 4 firmulițe. Și plăteam 5 taxe TVR. una pe persoană fizică și 4 pe firme. În fiecare an. Așa se  face succes. Cu bișnițăreli jegoase…

Și cu tot cu milioanele de euro plătite de firme, cu milioanele strânse de la populație, cu milioanele primite de la buget, cu milioanele primite din publicitate și tot sunt înglodați în datorii… Că poți să le dorești?

Să moară! Vă repet. O să facem alta, mai mică, mai drăguță și mai ușor de întreținut.

 

 

6 comentarii la „Să moară TVR!”

  1. ai explicat fix tu (indirect) acum cateva zile de ce nu-si doreste nimeni moartea TVR-ului – mostenirea dacica ne face sa ne dorim doar moartea celor mai merituosi. nu a orice trici-flici…

  2. Mie mi-ar fi rușine sa cer bani în locul lor. Cel mai concret exemplu de risipa a fost vizita din Malaezi când cei de la TVR au tras 4 cadre pe care acum le repeta în mod obsesiv pe TVR HD.

  3. Cand o sa moara TVR, o sa moara toata arhiva mai mult ori mai putin istorica. Arhiva care cuprinde imagini, filme, si sunet, care o sa incapa pe mana unor indivizi cel putini penali, care o sa vanda tot la „fier vechi”. Eu as opta pentru cercetarea amanuntita a tuturor care au jefuit televiziunea romana, a tuturor papusarilor ce s-au perindat pe acolo, a tuturor celor care intr-un fel ori altul au manipulat conducerea pentru interese personale si abia apoi mi-as pune intrebarea ce si cum.

    1. stai linistit ca deja s-au cheltuit milioane de euro pentru digitizare. stiu eu de un contract de 10 milioane care s-au cheltuit fara sa se miște un degețel.

  4. Teoretic e o gaura neagra. Practic, astfel de gauri negre am cam toti.

    In loc sa reglementam cumva TVR-ul, sa il facem sa produca ceva util (de exemplu, BBC-ul are seriale proprii, de ce n-am obliga tvr-ul sa aiba asa ceva? la noi NU se produc deloc seriale), noi vrem sa-l desfiintam. Si tot noi ne plangem apoi de scaderea calitatii programelor…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.