Dulcea nepărtinire românească…

_88607754_maria_sharapovaAcum o vreme Sharapova a fost depistată că se dopa. Cu un medicament care are 2 mari calități: e bun pentru ceva boli de inimă și e interzis din decembrie 2015.

Țărișoara a fost la un pas de răzmeriță. Cetățenii, indignați mai aveau un pic și ieșeau în stradă. Râuri de cerneală au curs, talk-showuri, articole pe bloguri! Serverele de la facebook care deservesc zona de tabloid s-au încins dramatic. Toți cetățenii care aveau internet protestau vehement! Moise Guran a făcut emisiune. CTP-ul a scris un articol folosind numai venin, acid sulfuric, mărtăgună și cașcaval cu e-coli de la Brădet.

Nu mai conta că mureau oamenii în spitale, că benzina e scumpă, că nu avem autostrăzi! Toată lumea simțea nevoia să se exprime despre problemele Sharapovei!

Din mulțimea de opinii emise, după câteva zile de decantare și sedimentare, am extras pentru dumneavoastră următoarele concluzii:

 1. e o nesimțită!
 2. faptul că e frumoasă nu îi dă voie să-și bată joc de un sport nobil!
 3. Mizerabila! Să i se ia toate titlurile și toți banii!
 4.  toți rușii îs la fel!
 5. alții câștigă cu pastile, noi românii, cinstiți cum suntem noi, nu câștigăm nimic!
 6. acuma nu o mai ajută faptul că s-a culcat cu Enrique!
 7. oricum a fost o sportivă mediocră! a ajuns vedetă că unii o consideră frumoasă! Dar nu e!
 8. dacă nu se fardează arată ca limba rusă!
 9. are țâțele puse!
 10. bine că sponsorii s-au retras!
 11. clasica rămânească: să moară!

ok. ai înțeles idea.

Acum, ca să dăm un rost acestui articol, vreau să vă anunț că avem 2 atlete declarate pozitive cu Meldonium. Normal, ambele sunt indignate, nu știu cum e posibil așa ceva, medicul e de vină că le-a prescris acest medicament. De fapt au un murmur la inimioară, pentru care foloseau medicamentul… Și nu l-au mai luat din decembrie. Nu înțelege nimeni cum…. Da, nu se găsește în România, trebuie adus în valiză de la cetățenii din est.

Bănuiesc că din cauza epuizării fizice de la primele manifestații, cetățenii nu mai au putere să protesteze, vehement, și acum. Nu că am trata diferit întâmplările. Doamne ferește…

 

poza e de aici. 

5 comentarii la „Dulcea nepărtinire românească…”

 1. Eu cred că e doar o chestiune legată de înălţime. Cînd cineva cade de la etajul 10, sigur se vor aduna o sută de gură-cască ce-şi vor da cu părerea. Dacă altul se împiedică pe stradă şi cade, aproape că nu va observa nimeni.

 2. In astfel de postari pune si niste linkuri, macar catre articolul care descrie despre ce e vorba concret. Amu ca sa pricep despre cine e vorba si alte detalii tre sa dau pe goagal…
  Da, nu urmaresc televizor si nici presa romaneasca n-o prea citesc (asha un pic pe sarite cand imi aduc aminte).
  Mersi

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.