Castigatorul castilor Meze

Am ales împreună cu prietenii de la Meze Headphones un câștigător. Și acela este Rareș Dinu. Nu pentru că l-am fi tras la sorți ci pentru că a pus un pic osul la treabă și ne-a făcut o compunere. Adică a ales să fie un pic altfel.  Felicitări domnule, te claxonez pe mail în cel mai scurt timp 🙂

asta e comentariul lui. mie, personal, mi s-a părut fain.

 

Mă numesc Dinu Rareș. Lumea imi spune Dinu sau Rareș, depinde cum ma comport cu ei. Învățătoarea îmi spunea Costin. Cert e că era mai de modă veche. Nimeni nu-mi spunea așa.
Am văzut că dai căști gratis, zic să încerc și eu, chiar dacă n-am câștigat niciodată un concurs de pomană. Toate au un început, dar ăsta încă nu. Totuși am nevoie de ceva căști dinastea de se pun în cavitățiile urechii pentru că veșnicele căsti pe cap îmi strică freza, iar domnișoarelor nu le place un barbat fară o coafură irezistibilă (plus că m-am uitat la ei pe site. Toți bărbații din poze aveau freza făcută calumea. Coincidență? Eu nu cred. E ceva conspiratie la mijloc).
Căștiile Meze arată foarte bine. Cert e că dacă aș avea bani de dat pe căști, mi-aș lua Meze. Deocamdată vreau să-mi schimb stilul și căștiile m-ar complimenta frumos. Par genul ăla de căști care sigur ar întoarce doua-trei priviri și ar face vreo pițipoancă geloasă că ea nu are. Nasol că nu au pe roz și pentru acea categorie de persoane.
Observ lemnul acela frumos. Parcă și zice: “Gaben. Dă-i-le lui Rareș, sigur o să-i placă”. Ceea ce m-a fascinat de la început la aceste căști este forma lor minimalistă, clasică și cât de mult au început să-mi placă. Mă bucură și mai mult să aflu că o parte din echipă este formată din români. Nu știu dacă ideea a luat naștere în România sau nu, dar lucrul acesta mă bucură enorm. Se dezvoltă piața aceasta în România. Cum “Cetățeanul român nu este niciodată mulțumit.” – citat dintr-un polițist pe care l-am întâlnit când încercam să scot o bancă din pământ. Am scăpat doar cu vorba aceea, dar n-am uitat-o de atunci. (Desigur, după acea experiență nu m-am mai apucat sa mișc vreo bancă. Bună poliția asta.) – cred că au pus mult accent pe calitate și perfecțiune. Să ai căștile făcute în așa manieră încât să iasă în evidență și în același timp să nu fie ceva extravagant denotă un designer foarte bun și o meticulozitate extremă în construcție. În final, un obiect cu aspect plăcut, folosință atât tehnică cât și estetică. Promit că dacă le câștig, fac un review amănunțit.
Până atunci vă doresc o zi plăcută, plină de împliniri și fericire. În aceași manieră, vă mulțumesc că ați citit aceste 404 cuvinte și v-ați dedicat aproximativ 2-3 minute să citiți această compunere.

RAREȘ DINU

9 comentarii la „Castigatorul castilor Meze”

 1. „gaben cum ti-ai permis sa dai castile tale cadou la o persoana care ai considerat ca le merita?”:)))))

  1. serif. am tras la sorti persoanele care au scris 400 de cuvine. Ghici: era doar una. un singur om a pus mana sa scrie un articol. si l-am tras la sorti. simplu. si cat despre participarea la viitoarele concursuri te rog sa te razgandesti. n-am domit toata noaptea de suparare…

   1. Nu fi rău șerif. Știu ca sunteți seniorii internetului de aia va și citesc. Nu fi ca Groparu „dacă nu ți place nu ma citi, pleacă de aici”. De aia ne zice cititori unici. Insusiti va și oarece critici.

   2. Când am îndrăznit sa l critic asa mi o zis. Nu ma mai citi. Din miserupismul pe care îl manifești după ce ai stabilit câștigătorul tot aia se citește. Ești rău.

   3. Serif. Gresesti masiv. Nu sunt rau. Dimpotriva. Apreciez si promovez oamenii care fac eforturi, card muncesc. Din 130 dd cetateni, unul singur a ales calea mai grea. Ala trebuie recompensat! Si chiar daca te superi pe mine (nu ai de ce, dpmdv) raman la ideea mea. Nu ma justific, pentru ca nu am de ce. Nu am schimbat regulile concursului. Am avut un singur participant. Simplu. Cat despre miserupismul de care mentionezi, nj exista. Daca m-ai cunoaste ai sti asta…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.