io, la Altex

Ma duc sa-mi iau un mouse. Am un pitic. pe creier, cum ar veni…

Dacă e prea vechi nu pot lucra cu el…

Da știu… așa făceam și cu femeile…

No.

Domo n-avem că s-au lăsat și la ore indecente Altex-ul din Gold Plaza e singurul loc de pe planetă unde găsesc un mouse cum vreau eu.

Că și aici e o discuție lungă.

1. Mie-mi trebe numa mouși (bine zic?) Microsoft sau HP.

2. Tre să fie foarte greu, cel mai greu!

3. Să nu aibă butoane multe. Dar să aibă un buton de back! Obligatoriu!

4. Să nu sune tare butoanele.

5. Să nu fie colorat.

6. Să fie cu cablu.

7. Să fie mare. cel mai mare.

mda. cam atât.

Intru-n Altex și mă duc direct la raionul de mouși. Aleg 3-4 produse, scot telefonul și fac un mic research. Adică, ce pana mea!  Știință curată!

Cum comparam eu de zor, apare un cetățean, căruia spre rușinea mea nu i-am reținut numele. Lucru dracului, el mă știa. De undeva… De pe net, cred…

Mă salută, îl contrasalut, mă întreabă de filmul Usturoi. Îi spun și eu ce știu. Acu că ne-am cunoscut  facem o retrospectivă a acțiunilor de căcat de la Mall-ul băimărean care atrag numa copii de 13 ani…

O dăm cu blogurile și ce noutăți au mai apărut pe piața de virale, mă întreabă omul ce cetățeni mai urmăresc, io-i enumăr niște personalități care-mi ocupă timpul.

Șiii o dăm pe laptopuri. De care, cât de mare, de la cine, cu cât… Din astea.

NO. Și cum discutam noi așa de vreo 15 minute, văd un cetățean care stătea, cumva, suspect de liniștit, în spatele nostru.

Jovial și comunicativ, cum mă știți, îl întreb:

– Șerif, te ajut cu ceva?

Omul speriat, stă vreo 2-3 secunde pe gânduri:

– Lucrați aici?

Îl înțeleg. La cum eram echipat mă potriveam pe ceva șantier. Nu în Altex. Nu v-am spus. da ne mutăm cu hala …

Revin. Cum să-l mint pe om? … acuma… să fiu sincer… am fost puțin tentat…

– Nu. Nu lucrez aici. Da dacă aveți nevoie de ceva…

Cetățeanul stă un pic, se uită la mine… dă să place… Apoi cu o expresie din aia ”fie ce-o fi” se uită fix în ochii mei și mă întreabă:

–  Un adaptor hdmi la vga găsesc aici?

– Nu! Dar vă recomand să mergeți în oraș la One it. Găsiți acolo. Da numa mâine. Astăzi au închis…

– Omul se blochează din nou. Stă pe gânduri dacă să mă creadă sau nu.

– Mulțumesc. Se întoarce și pleacă.

Băiatul cu care stăteam la povești de 30 de minute se pune pe râs. Zic:

– Ce-i prietene? De ce râzi?

– De ce l-ai prostit pe bietul om?

– Da nu l-am prostit șerif. Nu sunt aici adaptoare hdmi la vga. Nici unul!

– De unde știi?

– Știu șerif, că ieri și eu am căutat unul. Că vroiam să pun netflix-ul pe televizorul care nu e smart… Și nu au. Numa la One it. Jur! E criză de ele! Că tot românul a luat o lună gratis de filme și seriale subtitrate în engleză…

mda. așa a fost…

Și acuma stau în fața calculatorului, mă plictisesc și mă gândeam să-mi fac o pagină de facebook ”Help desk Altex” sau ”Relații cu clienții – Altex” sau…

.

în 7 ianuarie s-a întâmplat. da mi-a fost lene sa scriu până acum. și am fost și prea ocupat cu hala asta nouă… plus că nu m-am gândit că v-ar interesa aventurile mele din Altex…

Hai că vă las că sigur aveți treabă…

Apropos! Vă place de Netflix? că eu unul nu-s prea încântat…

 

 

 

10 comentarii la „io, la Altex”

  1. Cautam saci pentru aspirator. Si se apropie un nene sa ma intrebe ce parere am de un aspirator, un model pe care chiar il am. Pe langa mine, dar ocupati cu alti clienti, doi agenti comerciali care indata au cascat ochii cat cepele. Eu in gura mare. „- E bun, dar iesi din Altex, mai mergi fix 10 m si il iei din Carrefour cu 120 de lei mai ieftin.”

  2. Netflix e de cacao, exista google.com si torrente.
    Am rasfoit o zi intreaga sa gasesc vreun film interesant, gasesc cateva…. le vazusem, sarim peste, cautam iar si iar. Termin cu filmele si ma mut la documentare (de serialele astea lacrimogene nu sunt fan, daca e sa ma intrebati ultimul serial adevarat a fost Californication, restul sunt (p)isu) si gasesc mythbusters. Eh, le vazusem pe toate, dar zic hai sa mai vad vreun episod din sezoanele hd si cu tzatzoasa roscata. Dau click si ghici ce? Doar primele 3 sezoane… pfoai futui. Nervi, draci, creste tensiunea, aduc palinca, bag un pahar si intru pe torent. Intr-o ora aveam un film descarcat si gata treaba. Nu va imaginati ca mi-am luat nu stiu ce film pompos, am descarcat Dom za vesanje.

  3. Ha ha ha super experienta.Si pe mine ma intrebau diversi cetateni la un Hypermarket ce produse sunt la oferta.Si asta doar pentru ca aveam o geaca rosie care aducea cu echipamentul angajatilor.Mare serif nu te tenteaza sa reiei vlogul ? Nu neaparat din masina, duba…. sau motostivuitor : )

  4. serif, il tot butonez de pe 8 ianuarie, nu ti se pare ca-s cam putine titluri? nici nu ma satur de rasfoit si-i gata.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.