spune-mi ce masina ai…

ssssssMergeam cu soția din dotare să ne plimbăm. Așa cum știm de la școală, plimbările în aer liber sunt foarte sănătoase deci nu ne plimbam de nebuni! Există niște mici excepții în care plimbările pentru sănătate se transformă în ”fugă ca să scăpăm în viață” cu ajutorul câinilor care populează zona. Da, e plin de câini care AU stăpân, dar dintr-un motiv care mie îmi scapă, cetățenii preferă să lase patrupedele libere pe stradă. Mai mușcă un copil, mai doboară câte un biciclist, mai fugăresc câte un cuplu… chestii haoiase. Plus că nu ne plictisim, viața e efervescentă în cartierul nostru drag…

Scuze, am deviat…

Ne plimbam și în capătul străzii, vedem un șantier. Cineva își face casă acolo. Locația e superbă. E într-o livadă de pomi, teren mare, frumos. Tăte bune și frumoase!

Nevastă-mea, care își dorește plenar o casă, stă un pic, contemplează peisajul, apoi cu un gest de arhitect genereral zice:

– Cred că o să fie o casă frumușică…

– Io cred că o să fie o casă de căcat! zic scurt.

Femeia se întoarce indignată, cumva să-mi ceară socoteală, pentru că-mi permit să fac previziuni pesimiste despre casa omului…

– Tu femeie! Orice om care a cumpărat un Fiat Multipla, nu poate să facă decât o casă de căcat!

17 comentarii la „spune-mi ce masina ai…”

  1. Mie cea mai urâtă masina îmi pare Nissan Juke , bine ca este o diferență mare de preț intre una si cealaltă..

      1. Adevarul e ca masina e atat de urata incat nu sunt cuvinte potrivite pentru a spune cat de urata e:)))…..amu poate omu o facut economie la masina sa-si faca ditamai casoaia….. sa ne anunti cum decurg lucrarile, sa ne minunam si noi…..eu unul am vazut o casa cu acoperisul multicolor….n-am inteles niciodata care-i trend-ul la acoperisurile alea….da’ poate ca asa-i musai…..sa nu inteleg eu.

  2. Si eu am cumparat un ford orion cu numere de texas cand mi-am facut casa, cu ocazia asta am scapat de vesnicul „mai vreau un sac de…” . I-am dat cheia sefului de echipa si i-am si facut-o cadou la sfarsit.

  3. Si patania cu teapa, cu dealerul de masini care este cand o povestiti domnu Gaben ? Asa ati promis, ca o ziceti.

  4. Nevermind.Tocmai am cetit comentariile la ultima postare.Vad ca mai sunt si altii care aveau aceiasi doleanta.Spor la scris.Pe subiect bineinteles.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.