Nelamurirea zilei

VVP a demisionat. (victor viorel ponta pentru cine întrabă)

dar dacă la următoarele alegeri ajunge din nou Prim Ministru?

Ce facem?

Care e perioada după care i se șterg toate? 1 an? 5? 10?

Dacă peste 10 ani e cea mai bună opțiune ce facem?

Îl alegem?Sau e o demisie pe viață?

 

4 comentarii la „Nelamurirea zilei”

 1. Pai ce Dragnea nu a fost ales presedintele PSD si e condamnat in prima instanta ? Problema noastra ca popor este exact vorba aia „lasa ba ca merge si asta daca nu e altul”

  Eu am 38 de ani si sint cu bagajele facute sa plec din tara, tocmai ca sint satul de oamenii ca astia, care din pacate au infestat tot sistemul. De la femeia de servici care e angajata pentru ca cunoaste pe cineva pina la varf unde sint pusi in functii la fel.

  Citeam de dimineata declaratia lui Zgonea pe Facebook citez „Îi înțeleg pe oamenii care au ieșit în seara aceasta în stradă”
  Ii intelege pe dracu ca in gandirea lui ingusta nici si-a dat seama ca inclusiv el e in discutie.

  Dacă peste 10 ani e cea mai bună opțiune ce facem? Cind spui ce facem te referi la romani ca popor ? Nu de alta dar sint multi morti prin unele judete si prosti prin altele si foarte multi asistati sociali prin tara si acesti oameni distrug viitorul copiilor mei si viitorul tarii prin faptul ca voteaza beti, prosti, morti si din pacate multi.

 2. facem pe dreq … ne dam toti de ceasul mortii in proteste in strada sau pe fb … degeaba. soarta tarii si inclusiv a poporului este asigurata de mult, ue, sua si urss au grija de tot si de toate. Ca noi ne simtitm mai bine paranduni-se ca avem ceva de zis in toate astea … e alta discutie, dar indiferent de ce facem noi lucrurile vor ramane asa cum trebuie si cum au fost stabilite si impartite la mese si dupa usi pe care mintea noastra manipulata de tv-uri si internet nu si le pot imagina… zic si eu ca am luat o pauza de cafea 😀

 3. Da asa e cu Dragnea, insa tot cei care l-au pus pe Dragnea vor merge prin sate si vor „otravi fantinile”.Crede-ma ca din pacate vor fi destul de multi aia care o sa zica ca a fost bun si ca a facut treaba, la cum sint care il pling pe Nastase, Iliescu si alte fosile comuniste.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.