Gandurile pe care nu le-am pus pe facebook – 3 editie speciala star wars

Ca să nu facă Zacărberg banu pe munca noastră voluntară, postăm pe blog. Să ne bucurăm aici, între noi, cum ar veni…

Astăzi avem o ediție specială prilejuită de febra Star Wars…

Dacă Cavalerii Jedi ar fi fost români…
1. Dacă Skywalker ar fi fost român l-ar fi chemat Cavalerul Jedi Vasile.
2. Cavalerul Jedi Vasile se rade cu sabia laser. Cu ea face și baie…
3. Cavalerul Jedi Vasile dacă ar pleca pe o planetă pustie și ar putea să ia un singur lucru și-ar lua telefonul mobil. Nu sabia…

4. Cavalerul Jedi Vasile e printre puținii cavaleri Jedi care și-ar bate nevasta… Și mama. Asta în caz că vă întrebați dacă are mamă…

5. Cavalerul Jedi Vasile e singurul care își 28 de zile de concediu de odihnă. Anual. Pe lângă sărbătorile religioase, sărbătorile naționale și zilele de concediu medical…

6. Cavalerul Jedi Vasile când se duce și el la o băută, are aceleași glume ca și noi: ”Ce sabie scurtă și strâmbă ai…”, ” Ce-ți mai atârnă sabia…”, ” Bei nu bei vremea sabiei trece… ”

7. Cavalerul Jedi Vasile se trezește dimineața și găsește sabia plină de grăsime: ” Băi Maricico, ți-am mai spus să nu tai Salam cu sabia laser… ”

8. Cavalerul Jedi Vasile dimineața la muncă cu sabia plină de muci: ”S-a jucat ăla micu. Numa sabia asta o vrea. I-am dat un chewbacca de pluș. Nimic. I-am dat un Jabba the Hutt din ăla de cauciuc la care poți să-i rupi capu, nimic frățioare. Numa sabia asta o vrea. Tu-i muma-n cur de prunc!”

9. Cavalerul Jedi Vasile îl sună p Cavalerul Jedi Grigore: ”Băi cavaleru vieții! Nu-mi dai numărul lu băiatu ăla de ți-a reparat ție sabia că am o problemă la a mea, de ieri se aprinde un bec roșu și nu mai pornește…!”

10. Cum recunoști Cavalerii Jedi din România? Sunt singurii care prăjesc mici pe sabia laser.

11. Cavalerii Jedi din România sunt singurii care își amanetează săbiile laser. Apoi, cu ajutorul forței le scot pe geamul din spate…

12. De fiecare dată când se îmbată și face scandal, Cavalerul Jedi Vasile își uită sabia laser la crâșmă. Barmanul, Obi-Wan-Kenobi i-o pune bine și i-o dă a doua zi.

 

3 comentarii la „Gandurile pe care nu le-am pus pe facebook – 3 editie speciala star wars”

  1. Cavalerul Jedi Vasile foloseste sabia laser pe post de neon de prins muste si molii. In 2 Noiembrie, aprinde o sabie laser „la morti” pentru Obi… La nunti se imbata si joaca sticluta cu sabia laser si le taie la toti picioarele, dupa care ii pupa pe gura. Cavalerul Jedi Vasile si-o facut un loc special de pus sabia laser sub scaunul soferului de la Loganul spatial. De cand si-o taiat mana incercand sa deschida berea cu sabia laser, Cavalerul Jedi Vasile a trecut pe vin – la asta foloseste Forta sa ii scoata dopul. Cavalerul Jedi Vasile a baut la crashma din sat cu Lordul Sith Darth Ghio, dar au fost dati afara ca foloseau forta sa ridice fusta chelnaritei si sa-i puna piedica.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.