Am vesti din viitor: suntem bine

20150808_170210Sâmbătă, am fost până la Sighet ca să văd o pensiune a unor prieteni. Să facem ceva reclame, că doar așa punem și noi o pită pe masă. La întoarcere, cum veneam noi, încet, pe drumul țării, văd la autostop o măicuță. Suflet mare, cum mă știți, opresc. Cine credeți că era? Ha? Măicuța Cosmică. DA! Ea, însăși!  În carne și oase!  Adică bănuiesc că nu era lumină și energie, că atunci n-ar fi avut nevoie de mașină ca să se ducă acasă, nu? Am instalat-o confortabil în spate și am purces la drum.  Ne-a povestit cum au vrut să o omoare cei de la Cancan sau Kanal D, nu am înțeles prea bine, dar cert e că au urcat-o într-o mașină care mergea cu 300 de km la oră și șoferul era beat, Ilinca Vandici e satanizată și nu mai poate fi câștigată de partea binelui, că ea, Frone, femeia magnetică și o altă personalitate din același registru, al cărui nume îmi scapă primeau 400 de lei pe zi de la televiziunile mai sus menționate ca să facă ”reiting”.

În fine, chestii neinteresante…

Partea bună e că Măicuța Cosmică a scris 4 cărți în ultima perioadă, una dintre ele, cea mai interesantă din punctul meu de vedere, e o profeție pe următorii 2000 de ani. Stați relax, copiii și nepoții noștri vor duce o viață lungă și prosperă. Practic noi, românii vom conduce lumea, care așa cum v-am spus deja, nu va dispărea în următoarele două milenii! Vom fi bogați, sănătoși și lipsiți de griji!

Gata!

Vă las cu aceste vești bune și sper să petreceți în cel mai plăcut mod cu putință minutele care au mai rămas din acest weekend!

P.S: puteam să scriu luni articolul, dar m-am grăbit să vă dau vestea bună!

 

 

10 comentarii la „Am vesti din viitor: suntem bine”

 1. Iti multumim ca nu ne-ai lasat sa ne perpelim pana maine! Ne-am revenit, credeam ca ne va inghiti urmatoarea apocalipsa dar vestea ta buna ne-a linistit.

 2. Pa numai tie ti se putea intampla !Si eu care ma rog la cosmos de ani buni sa-mi dea o maicuta…..

  1. @trazniti: numai faptul ca o ducem bine presupune lipsa politicienilor…
   @gino: pai daca vrei o mana de ajutor, zi! ca facem aici un casting…

 3. Mai nene, unii de pe aici au prea multi „i”, altii prea putini. Facem si noi o medie pentru corectitudine?

   1. ah, scuze pentru miopie, mi-am focalizat privirea pe mana, acum vad si ochelarii si umbra lor 🙁

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.