Va rog daca cunoasteti pe cineva…

Stiți că există o regulă prin care orice om de pe planetă poate ajunge la orice alt om de pe planetă cu ajutorul a maxim 7 cetățeni? Să vă explic. Eu îl cunosc pe un nene de la PNL Baia Mare. Care îl știe pe un nene de la PDL Baia Mare. Care îl știe pe un cetățean de la PDL București. Care îl știe pe președintele PDL. Care îl știe pe Băsescu. Care e tatăl Ebei. Deci dacă aș vrea să îi trimit fetei lui Băsescu un proiect de lege pentru Parlamentul European, cu ajutorul a doar 6 cetățeni, bineînțeles în cazul în care oamenii și-ar dori să mă ajute cu dragă inimă și în cazul incredibil în care Eba ar putea vreodată să scoată 2 fraze coerente pe guriță, aș putea să trimit un proiect de lege la Bruxelles. Asta dacă aș avea un proiect de lege…

Ați înțeles?

Acum, ca să fac o mică paranteză, de când fotograful președintelui e un băiat destoinic, care mi-a făcut și mie 2 poze din întâmplare, deci ne știm, putem scădea numărul de persoane de la 7 la 5. Adică, dude, vorbim de președintele țării!

Ok, de ce ne-am adunat noi aici în această seară?

Am o problemă și respectând regula celor 7 cetățeni pe care v-am descris-o mai sus, vreau să vă rog să transmitem un mesaj cercetătorilor care fac mutații genetice la lebeniță!

Văd că modelul fără sâmburi e pe piață și pot să spun că e un succes. Felicitări! Dar nu faceți cumva să fie coaja mai subțire? Să nu mai aruncăm așa mult din acest fruct minunat! NU? Să facem o cojiță subțire, finuță… ceva… Ca la kiwi… Sau cum puteți voi, nu vă dau eu sfaturi, că nu-s în domeniu, dar să nu mai facem risipă ca și până acum.

Că mă uit cu mirare cum s-a umplut coșul de gunoi a doua oară astăzi și eu stau la etajul al 2-lea…

Să oprim risipa… vorbiți cu cetățenii pe care îi știți… mulțumesc pentru implicare!

11 comentarii la „Va rog daca cunoasteti pe cineva…”

 1. Fain plan 🙂 Ideea asta o am si eu din cand dar la planul cu 7 persoane nu m-am gandit.
  Dar coaja aia avea un rost. Candva, in copilarie, din partea rosie se infrupta familia, din partea verde se infrupta porcu iar din porc se infrupta familia. Deci pana la urma tot mancam 100% lebenitza. Na, dar amu nu mai e porc.

   1. Si nu mai incape si un porc, In cada undeva? Doar pana la Craciun? Sau pana se trec lubenitele? Poate unul de-ala mic vietnamez? Mai usor dai de un vietnamez prin 7 prieteni si faci rost de porc decat de un cercetator in genetica lubenitelor. Si o sa fii uber cool cand plimbi porcul in lesa.

 2. Gaben, dacă tot avem idei crețe la ore-naintate, încearcă să adaptezi un sistem de corzi/sfori și scripeți care să-ți ducă găleata de gunoi până jos, să se răstoarne în ghenă și să se întoarcă goală la tine la geam. Nu că aș avea ceva cu coaja groasă a lubeniței, ci doar că-i respect pe ăștia leneși ca mine, noi avem cele mai bune idei și folosim cel mai eficient timpul.

 3. Am sugerat opinia ta prietenilor cercetatatori, iar dupa lungi dezbateri in care parerile au fost inpartite intre cei care au luat deja in considerare ca lipsa de samburi aduce deja 2.43% mai mult fruct in aparatul digestiv al consumatorului si cei care sustin ca o coaja mai subtire la lebenita poate influenta echilibrul natural al planetei. Intr-un final cercetatorii, (cercetatatorii …ha ha vin cercetatorii … nu suna asa a …vin tatarii, hunii etc :)) a nu!? ), in fine cei din urma cercetatori au concluzionat toti in cor : Pentru o viata sanatoasa … … …
  Pot sa-ti recomand insa solutia romaneasca care implica ceva mai putin efort si ajuta la economia statului, dar va trebui sa iesi pe balcon si sa-l chemi pe Mihaita mentionand ca-i dai un leu daca vine sa-ti rezolve problema.
  Hai … Mai spune ceva, te provoc !

 4. MINDBLOWING :))) Cate chestii complicate si relatii si alea, alea, pentru ca unu mananca prea multa lubenita si ai e lene sa coboare si sa urce 2 etaje de 3 ori pe zi. Oricum bun articol chiar m-am amuzat la deznodamant :)))))

 5. Problema ta nu-i cu lubenita,e cu etaju’,da’ ce-i cu casa,ca parca te mutasei intr-o vreme,nu mai stau sa caut aici in sait,asa imi aduc aminte ? Incearca mai bine din 7 pasi/oameni sa meri la casuta ta…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.