Grasule, esti slab!

2015-05-30 12.09.23Drumul spre succes, uneori, nu trece prin Baia Mare. Dovadă vie (era să scriu ”solidă”) Grasu XXL, care trebuia să concerteze, ieri, 29 mai, în minunata urbe. Reprezentație care, inevitabil, făcea parte din turneul național, ”drumul spre succes”… Minunea a fost anulată pentru că erau prea puțini spectatori. 58 …

Rezumăm. 58 de specatatori = spectacol anulat = drumul spre succes ocolire la dreapta! Privind matematic problema putem conclude, conform  lemei lui Grasu: n-ai spectatori, n-ai succes!

Grasule, ce ai făcut tu, e de PORC! animalu nu artistu…

Nu-ți mai spun că Beatles a cântat pentru 5 lire, sau că formații mari au susținut concerte pentru 6 oameni. Nu-ți spun. Că nu vreau să te învăț eu cum să-ți faci treaba. Nici nu mă pricep!

Da, eu,  în locul tău cântam pentru ăia 58 de oameni care au plătit bilet ca să te vadă, îi urcam pe scenă, îi imbătam și făceam show pă viață și pă moarte. Ce ai fi câștigat? Pe lângă cei 1000 de lei de pe bilete?

Îți spun eu: 58 de fani pe viață! Plus o poveste care ar fi avut toate șansele să se viralizeze și care ar fi arătat cât de mult îți iubești fanii.

În rest, numa de bine, îmi pare rău că nu ți-a plăcut la Baia Mare…

7 comentarii la „Grasule, esti slab!”

  1. Sau poate a fost decizia localului să anuleze concertul tocmai pentru că nu-şi acopereau cheltuiala de pe urma celor 58 de oameni.

  2. Hai sa fim seriosi, niciun artist nu face concert pentru 58 de spectatori. Si reciproca e valabila: niciun artist nu are doar 58 de spectatori hahahaha

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.