ce-am mai facut?

tricou-anafur-512nu multe…

am muncit ca un erou al muncii socialiste.

nu am prea avut timp de blog. și când am avut timp, nu prea am avut chef… de video blog nici atât.

am mai scris câte o glumiță pe facebook… așa de amorul artei. și am mai pus câte o poză pe instagram… de… hipster :))

am trecut prin niște momente dificile. poate prea dificile, dacă mi-ar cere cineva părerea… o să vă povestesc altă dată. sau  nu… :))

șiiii

mi-am terminat site-ul de tricouri.

adică ADcadou.ro 

care în principiu o să fie un site de cadouri.,
dar acum începem cu  tricouri.

de aici încolo e numai reclamă. fadă. doar reclamă….

și avem tricourile gata făcute simpletextuale si grafice… majoritatea idei personale. și originale :))

mai avem tricouri de la 2 colaboratori, vor fi mai mulți pe viitor.

și avem un designer, o aplicatie care îți permite să faci un tricou singur, cu text , cliparturi dintr-o bibliotecă destul de vastă, sau cu o poză de pe calculatorul tău.
ca să îl accesezi, alege un tricou din goale și dă un click pe personalizează. de acolo intri într-o aplicație care te ajută să faci asta.

la chestii de sezon avem tricourile din categoria pascale
în designer  există și o categorie de cliparturi care se numește ”pascale” și unde sunt ouă și un iepuraș care pot fi puse pe un tricou foarte ușor…

plata se face doar prin card, paypal sau transfer bancar. nu trimitem ramburs. știu că poate fi un dezavantaj, știu…
în rest calitatea e de top și la imprimeuri și la textile, suntem profesioniști și facem treaba asta de vreo 15 ani. adică ne ajuta un pic și experiența… Nu avem englezisme, o sa încercăm să folosim doar limba română la produsele ”de stoc” si har domnului avem destul material…

 

sper să-ți placă.

dacă nu, scrie-mi aici. ce nu ți-a plăcut.

poți să scrii și ce ți-a plăcut…

22 de comentarii la „ce-am mai facut?”

 1. Bravo, Gabene! Ai zis bine – cam e un dezavantaj că nu trimiți cu ramburs. Eu unul n-am card deștept și nici nu mi-aș face – poate te răzgândești, că mi-i greu să cred că ar da cineva țeapă. Gata cu vorba, mă apuc să caut tricouri! Mulțam!

 2. serif, nu schimba cu nimic datele problemei. nici noi nu primim banii pana nu livram, pentru ca banii tai stau la procesatorul de plati. poti sa refuzi livrarea, ai drepturi exact ca si cu plata ramburs. poti cere un refound oricand daca produsul nu corespunde. e simplu.

 3. Si una calda: imi place FOARTE mult site-ul, e foarte profi realizat si cu mult umor. As spune ca e ceva inedit, atipic…frumos. Sa ai spor si sa ne auzim la comenzi!

 4. Gabi, poti sa imi spui, te rog, cu ce firma/e lucrezi pentru gazduirea blogului si a noului site de tricouri? Multumesc!

   1. Multam! Si eu am lucrat cu Globehosting, te intrebam pt ca vreau sa fac un proiect nou si nu mai sunt la curent cu domeniul.

 5. (tehnica senviş)
  Ma bucur ca ti-ai finalizat proiectul, sunt sigur ca o sa ai succes.
  In schimb, ce cred ca ar trebui schimbat, faptul ca nu apare meniul de navigare in stanga tot timpul.. e „peste mana” sa tot dau back and stuff. Alege un font mai cald, fă bine :D.
  Lasând la o parte cele din paragraful de mai sus, imi plac tricourile, si sigur o sa cumpar de la voi cate ceva (cand or fi la promotie 101% :)) ).

  Salutari din Bistriţa (hai la un jinars).

 6. har domnului …….nu prea este corect ……har Domnului ….cred că ar fi mai apropiat…chiar dacă dorești să folosești licența poetică….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.