Cazna fetelor nemaritate

Pe vremuri, fetele nemăritate, posteau în ajunul bobotezei. Adică astăzi cum ar veni…  Apoi seara mâncau o turtă făcută din sare, făina, sare, apă și sare. Prăjită bine apoi sărată după gust. Se lua una bucată fir roșu și se lega pe inelar, adică pe degetul de unde lipsea una bucată inel, și se punea sub pernă un smoc de busuioc. După toată această ceremonie, fata necăsătoribilă trebuia să se culce. În unele zone preoții vigilenți donau fetelor kit-uri de visat frumos, formate dintr-o tufă de busuioc și o gură de apă sfințită care trebuia consumată înainte de culcare… Statistic, erau mai aproape de împlinirea visului lor… Se știe, busuiocul de la preot și apa sfințită…

Deci, avem una bucată fată ruptă-n gură de foame și de sete, înfundată de sare și culcată cu o tufă de busuioc sub pernă. Neapărat, fata urmează să viseze că un fecior îi va aduce apă, în vis, și acel fecior o să devină viitorul soț.

Deci asta trebuia să facă o fată acum 100 de ani ca să se căsătorească…

Acum e mai simplu. Își pun țâțe, acid în buze, se epilează, își smulg sprâncenele, se duc la solar, își pun pierce-uri în diverse părți din organism, beau de sting, fumează, pleacă noaptea de acasă.

Și apoi visează…

7 comentarii la „Cazna fetelor nemaritate”

  1. Așa cuma scris și Nelu, probabil fetele sunt la fel, doar kit-ul este diferit! Acum înțeleg de ce sunt unii preoți mânioși! :))

  2. Intr-adevar in acest caz progresul tehnologic din ultimii 100 de ani se vede cel mai bine…. suntem pe drumul cel bun

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.