Povestea din tara cretinilor!

Într-o țărișoară, departe, peste mări, oceane și nenumărate văi, trăia un popor. Poporul era condus de niște hoți pe care el, poporul, îi alegea, odată la 4 ani. Pentru că era condus de niște hoți, poporul nu avea nici spitale, nici educație, nici justiție. nimic…

Într-o zi, un cetățean, venit de peste mări și țări s-a gândit să facă ceva pentru acest popor. A muncit vreme de 15 ani și a creat un serviciu de urgență pe care l-a denumit SMURD.  Și cetățeanul a salvat mii și zeci de mii de oameni, a strâns bani și a extins acest serviciu în toată țara.

Poporul era fericit.

Într-o zi, un elicopter a căzut într-un lac și au murit niște oameni.

Poporul s-a revoltat. Cetățeanul e de vină! Să moară cetățeanul! Să plece în țara lui!

Poporul era, precum se poate foarte ușor observa, format din cretini…

15 comentarii la „Povestea din tara cretinilor!”

 1. Ce sa mai zici… trebuie sa observam cine are gura mare…nicusor de la constanta…cautat de justitie scapat pe moment de o armata de avocati platiti din bani …….
  Hai sa ne gandim inaite sa dam afara din tara pe cineva, sa ne gandim pe cine !!!

 2. Scârbit de toți! mai ales de ”documentariștii” care filmează ultimile momente ale unor oameni, de martori care mai de care mai știutori a tot ce s-a petrecut, de jurnalismul de doi bani care ne bagă pe gât ”evenimente în timp real”, de analizele cu întrebări sute, poate una din ele o fi de bun simț. L-am urmărit pe Arafat, la Antena3, cât de calm și informat -atât cât este sau are voie să arate că este – răspundea la cele mai tembele întrebări și o secundă nu a deflectat, aruncând vina pe cineva, așa cum în mod instinctiv o face orice nenorocit din ”fruntea” oricărei structuri de stat.
  Mulțumim lui Allah că ni l-a trimis și să dee Domnu’ să-l țină, și poate ne-o ierta și de data asta. Arafat să ne ierte.

  1. sper câ sunt încă mulți pro Raed. dacă nu erau atunci, acum te ajutau la accident de câț bani aveai – exagerez, deși e sigur un viitor posibil, sper nu foarte probabil.

 3. Cretinii sunt in stare sa faca orice pentru a-l scoate din tara pe Raed. Asa ii trebuie daca nu a vrut sa-si faca poze cu anumiti politicieni si sa le pupe mana. |Acum sunt in stare chiar sa spuna ca in apa strigau mai multi dupa ajutor desi 2 erau prinsi in scaun cu centura iar doctorita era in moarte clinica.Mai Raed de ce nu ai verificat motoarele barcilor de la Constanta ? Mai bine angajati la ISU Constanta pescari si in zonele muntoase ciobani. Sigur o sa mearga mai bine.

 4. Concluzia la care am ajuns este că nu cei de la conducere sunt vinovați. Ei sunt, practic, elita noastră. Practic, ei sunt oglinda noastră. Drept pentru care nu există nicio discrepanță între „popor” și „conducere”. Și atâta timp cât nu ne spălăm în fiecare zi nici nu se va schimba nimic.

 5. Bai fraților mor oameni. Si oamenii ăștia nu mor din vina mea sau a ta. Cineva ,undeva ,cândva ,a greșit .Acum nu zic o fi Raed asta bun dar dacă se întâmpla sa moara oameni cât e el șef , e o problema pe undeva.

 6. Pardon, esti retard, adica in urma cu critica. Bășescul e primul care a dat cu piatra.. Ca el este cel mai curat-murdar. Amin!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.