Nu mai zic nimic!

Un englez,  indignat,  peste măsură a scris pe contul global de twitter al Domino’s Pizza că a făcut o comandă de pizza acum câteva minute. Și a primit o pizza goală, fără nici un fel de toping. Doar pâinea! Lucru care e absolut inimaginabil.

Cetățenii de la Domino’s i-au răspuns că e o problemă care se poate remedia, și-au cerut scuze, dar că de fapt era mai bine să scrie pe contul Domino’s Uk. Pentru că ei ar fi mai în măsură să-l ajute…

5 minute mai târziu, cetățeanul a revenit cu scuze…

Dechisese cutia de pizza invers.

Ați înțeles?

Și eu care mă plângeam că România e plină de cretini…

Nu mai zic nimic…

14 comentarii la „Nu mai zic nimic!”

  1. „5 minute mai târziu, cetățeanul a revenit cu scuze…”
    arata-mi necretinii aia romanii care ar fi facut asta. Nu de alta, da’ romanu nu greseste niciodata.

  2. daca cineva crede ca in tarile „dezvoltate” nu sunt cretini pentru ca se traieste mai bine se inseala (a se vedea cazul americanilor care nu stiu nici macar unde e tara lor pe harta). e plin si acolo de ei. singura diferenta e ca desteptii conduc si iau decizii si nu invers ca in romanika

  3. Ori e troll ori e ceva miscare de marketing de la Dominos’s si va continua cu ceva. Refuz sa cred ca exista un asemenea om cu acces la internet si ar fi capabil sa scrie coerent un mesaj.

  4. Eu sunt acum in UK si au si ei aici un fel de 38(3.8 lei) dar ii zic poundland….unde totul e la 1 lora…chiar mi-a zis sefu meu aici ca ceea mai tampita intrebare care o primesc angajatii magazinlor respective e how much is this?:))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.