Victore, doar o vorba sa-ti mai spun.

Io zic, după mintea mea de morosan, ca ar trebui să scapi de Corlățean.

Nimeni și nimic nu ar fi reușit să facă o jumătate de țară  plus vreo 2 milioane de cetățeni din străinătate să te urască, așa cum te urăsc acum…

Nimeni și nimic… repet.

Dacă oamenii aceia, teoretic vorbind,  te-ar fi votat, crede-mă pe cuvânt, acum vor vota orice nume care ti s-ar opune în turul 2. Chiar și pe Vadim.

Acuma, dacă e bărbat și are sânge în instalație, ar trebui să își dea el demisia.

Dar dacă te are pe tine ca și model asta nu o să se întâmple…

Așa că nu-ți mai rămâne nimic altceva de făcut decât să îl dai tu afară.

Găsești tu o metodă. Poți să-i dai concediu medical. Sau de studii… de maternitate. Să îl detașezi…

 

 

12 comentarii la „Victore, doar o vorba sa-ti mai spun.”

 1. nu cred ca ce s-a intamplat la urne in strainatate are vreo legatura cu Titus Corlatean, afara de cazul in care PSD-ul i-a impus ceva „reguli” pentru a „stiti voi…”
  Frate, e prima data cand se intampla asa ceva (la scara asta), asta nu ne spune nimic?
  din intamplare si fericire cunosc multe manevre „örtodoxe” ale PSD-ului pe la noi prin sat ca sa ma mai poatea influenta cineva. eu m-am lamurit…nu ca ar fi altii mai buni, dar astia sunt prosti.

  1. le-a fost frica ca DIASPORA :)) voteza cu NEMȚIA….au pățit-o ei cu Basescu, acum și-au luat măsuri de precauție.

  2. serif. are legatura cu Ministerul de Externe. care e condus de Domnul Corelateanu. deci, pentru incompetenta , in mod normal demisie, daca nu incetarea mandatului. asa se procedeaza.

 2. io si in primul tur eram gata sa il votez pe vadim in loc de ponta, noroc ca o mai fost alti candidati :)) da abia asteptam turul 2, cred ca acuma diaspora o sa fie acolo la prima ora, nu ca si cum so intamplat anu asta si o ramas mii si mii de oameni care nu o apucat sa voteze 🙁

 3. E ca si cu BOC la Cluj, nimeni nu stie pe nimeni care sa-l fi votat dar a devenit iar primar, o tara corupta o sa ramana o tara corumpta, chiar nu conteaza cine cu cine voteaza sau cat este procentajul iesirii la vot.

 4. care tara corupta? ce vorbiti mai? Romania? vedeti-va de treaba, noi suntem cei mai cinstiti si mai cuminti oameni de pe planeta asta. Ce ar fi fost terra fara Romania? Romania-i aur.

 5. Prieteni „regulile” sunt stabilite de la centru…sigur Titus era la zi cu manevra ,iar de instalatie si la unu si la celallat sa nu mai vorbim…furia celor de acolo s-ar putea sa-l coste.Doamne Ajuta!!!

 6. ehhh, dar in turul doi cine sa faca aceiasi manevra daca nu acelasi corlatean? cine crede ca situatia din diaspora se va rezolva in turul 2 se inseala

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.