Daca tot plantati copaci

bangAstazi pentru ca e ziua dedicata inventiilor si inovatiilor, am o sugestie pentru fundatiile care mai planteaza catre un copac in tarisoara:

Eu nu cumpar un pom de craciun taiat. Nu mi se pare normal sa taie cineva un pom in fiecare an pentru mine, dar  as cumpara un pom de craciun in ghiveci. Imi place mirosul de brad de sarbatori… Dar ce fac cu el dupa aia? Daca voi v-ati mobiliza sa ii colectati si apoi sa ii plantati in padure, l-as cumpara fara sa stau pe ganduri si dupa ce trece craciunul vi l-as da bucuros.

Ca sa va mai scutesc de un cost  l-as duce inapoi la magazinul de unde l-am cumparat. Sa nu umblati voi de nebuni prin tot orasul. Cred ca multi oameni ar face asta. Mie nu mi-ar trebui bani, dar poate ca alti oameni ar fi motivati daca le-ati da niste banuti…

Asa avem pomul, gata crescut plantat in padure cu costuri minime, eu de craciun cu un brad natural in casa si asa incurajam si producatorii de pomi. Plus ca nu se mai taie padurile aiurea… Toata lumea castiga…

Am o singura conditie.

Eu pun o eticheta pe pom iar voi imi trimiteti o poza cu el in padure. Sau din curtea unei gradinite… Ca altfel, la cat de smechera e natiunea noastra sigur o sa ajunga in curtea unei vile… Intelegeti sper ca e vorba de un principiu. Nu de altceva.

4 comentarii la „Daca tot plantati copaci”

  1. In multe cazuri brazii din ghiveci au radacinile taiate ca sa incapa acolo si se usuca in cateva saptamani.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.