Sa ne scuzati daca va incurcam…

mDl Ponta, prim ministrul României  a fost în vizită la Sibiu.  Unde trebuia să țină un discurs. Nu știu despre ce, nu mă interesează, iar dacă cumva din întâmplare știți să nu-mi spuneți… Indiferent despre ce ar fi fost, mie și nici vouă (dumneavoastră) nu ne-ar ajuta cu nimic. Dimpotrivă…

Nu asta e important. Important e că în parcarea clădirii unde urma să se desfășoare evenimentul galactic, un cetățean își parcase mașina. Nimic deosebit până acum. Nici ilegal. Dar… pentru că există un dar… organizatorii s-au gândit că nu e bine să vadă primul fiu al țării mașina în parcare, așa că au adus un utilaj și au dus-o de acolo.

Înțelegeți?

Deranja… Mașina cetățeanului îi incurca, prin prezența ei, pe Marii Conducători…

V-am mai spus eu… am de multe ori impresia că noi, cetățenii acestei țări, îi deranjăm pe ”oamenii politici”… Cel mai bine ar fi să plecăm undeva la muncă în străinătate și să trimitem tot ce câștigăm în România. Nu ar fi mai bine pentru noi, dar măcar ”aleșii poporului” ar fi mai fericiți… și mai puțin deranjați de prezența noastră…

Doar pentru Ceaușescu se mai făceau eforturi de genul ăsta…

poza e ”ridicata legal” de aici

12 comentarii la „Sa ne scuzati daca va incurcam…”

  1. mai bine il dam jos. si reformam sistemul. examinam sa gasim toate putregaiurile din el si rezolvam totul.

  2. Am indraznit sa vad clipul de pe site-ul care gazduies-te poza si m-a luat durerea de cap cand l-am vazut pe domnul cu ochelari, responsabil a ce se intampla acolo, cum a explicat motivul ridicari automobilului. Un comportament de copil de clasa a 3-a caruia i s-a spus sa nu vorbeasca cu strainii. Tind sa cred, si va rog sa ma corectati daca gresesc, Ponta habar nu avea ce s-a intamplat acolo pentru ca cei de la conducerea judetului Sibiu, pe un stil pupincurist, a vrut sa-i faca o primire cat mai placuta.

    1. În mod surprinzător, încerci să-i găsești scuze lui Ponta. Este posibil să nu fi știut, dar o persoană care induce asemenea temeri, că ar putea fi deranjat de o mașină în parcare? Nu mai vorbesc despre apucăturile comuniste ale celor care au organizat evenimentul. Ceaușescu se răsucește în mormânt, satisfăcut. Sunt trist pentru noi toți.

  3. Problema e mai mare. Ponta a venit intrat in cladire prin alta parte, pe alta strada, pentru a intra pe usa principala. Ce vezi tu in poza e o parcare unde si-au lasat masinile cei ce au participat la intalnirea asta (pensionarii din psd). Deci s-a facut „liber” pentru participanti, nu pentru ponta, ceea ce e mult mai grav.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.