Cura de slabire cu carnati si bere!

beer and sausage dietO stire halucinanta a făcut astăzi înconjurul agențiilor de știri. Un american a slăbit mâncând cârnați și bând bere. Isterie generală. Cum e posibil. e un dezechilibru, organismul se distruge, normal că a slăbit  pentru că alcoolul în combinație cu carnea de porc produc o reacție chimică… Păreri peste păreri. Specialiști peste specialiști. Nutriționiști cu teorii savante despre absorbția proteinelor și impactul alcoolului asupra lipidelor. haos total.

Niște doctori au făcut un grafic. Unde demontau toate teoriile existente despre legume – cereale – soia… Discuții despre colesterol, e sunat medicul omului care confirmă dieta. Apoi le  povestește despre scăderea colesterolului la omul nostru… Isteria atinge un maxim…

 Fabricile de bere au mărit producția. Producătorii de cârnați stau cu ochii pe bursă.

Nimeni nu înțelege cum e posibil să slăbești consumând doar cârnați și bere. CUM?!

vă răspund eu:

omul bea 6 beri pe zi. și mânca doar 2 cârnați! 2! Foarte simplu. doar 2 carnați… atat…

.

.

poza e de aici. 

6 comentarii la „Cura de slabire cu carnati si bere!”

 1. Salutare,

  Un alt studiu spune ca o bere echivaleaza cu mancatul a 3 oua, deci, producatorii de oua ar trebui sa intre in panica deoarece , un om care bea bere v-a face sa scada consumul de oua , deci……..atentie crescatori de pasari si…..OLEE producatorilor sau vanzatorilor de bere !!!
  Dupa stirea asta chiar sunt curios cu cat va urca (procentual) consumul de bere (sau / si carnati) .Sunt chiar foarte curios cati sau cine v-a tine aceasta cura de slabire (spre bucuria producatorilor de carnati si bere).
  Gaben , te tin la curent cu procentele la bere, la finele lunii chiar vreau sa vad daca sunt pe crestere si atunci voi stii clar ca anumite personae s-au apucat de aceasta cura tocmai in extrasezon !
  Hai ca m-am distrat tare !
  Va salut pe toti si nu inchei acest comment fara sa folosesc (din nou ) salutul cu care am inceput sa ma obisnuiesc scriind pe acest blog.

  Ma inclin.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.