O mana de ajutor.

Dragilor!

Așa cum ați observat, am o pagină cu Recomandări. Pe care o folosesc rar. Din păcate. Am creat-o pentru că primeam foarte multe mailuri interesante și m-am gândit că v-ar putea ajuta in vreun fel… :))  dar niciodată până acum nu am reușit să pun articole acolo. Astăzi sparg gheața. De nevoie. :)))

Am primit 2 mesaje de la niște oameni care au nevoie de ajutor.

Înainte să vă scriu despre ce e vorba, vreau să înțelegeți că nu stiu exact cine sunt persoanele din spatele acestor site-uri. Nu le-am verificat, nu am timpul/resursele necesare. Spun asta pentru că am avut și niște experiențe neplăcute, puține, e drept, așa că vă rog  daca vă lasă inima și puteți să contribuiți și voi. Chiar și un share la site-urile de mai jos poate ajuta mai mult decât credeți. Nu la site-ul meu. Nu pentru asta o fac.

Deci:

Un magazin online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii  salveazaoinima.ro

http://salveazaoinima.wordpress.com/

și

Romeo Milea, Constanta, România

 

Va rog sa ma ajutati sa am sansa de a fi supus la analize si sa fiu tratat de Prof. Dr. John Ionescu la clinica speciala din Neukirchen, Germania şi de a opri cosmarul meu chimic la nivelul capului cauzat de sindromul neurasteniform şi de rozacee. Am nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge in Germania. Facand cazul meu cunoscut poate mesajul meu va ajunge la oameni cu suflet.

 

Dacă puteți, faceți un gest! Mulțumesc!

 

3 comentarii la „O mana de ajutor.”

  1. Eu nu cred ceva pana nu vad si verific personal… Am avut tot felul de povesti despre „nevoiasi”, care aveau o situatie materiala mai buna decat a multora care traiesc modest. Prefer sa ajut pe cineva despre care stiu SIGUR ca este intr-o situatie deplorabila.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.