Afaceri bulga… brailesti

Ziar_Braila_ObiectivVoceaBraileiUn cetățean, din Brăila, deși dacă stau și mă gândesc mai bine, reperul geografic nu aduce un plus acestui articol, a hotărât că trebuie să facă și el un ban. Metoda este inedită, pentru că altfel nu ați fi citit despre ea aici… Pe bune! Ia spuneți voi, câte articole despre afaceriști brăileni ați citit aici… În afară de Andrei  și Andrei (care-s niște băieți superfaini)  nici nu prea știu oameni din Brăila… mulți… :)))

Deci, a luat mașina unui prieten ca să-i facă plinul. S-a deplasat cu mașina din dotare într-o parcare unde se afla o mașină similară (model, culoare, aripioare stabilizatoare, acțibild cu scris in japoneză care nu știe nimeni ce înseamnă). Cu o mișcare de mecanic auto (era să zic felină) omul nostru a sustras numerele de pe mașina similară și le-a montat pe mașina prietenului lui.

Apoi, fără nici un stres s-a dus într-0 benzinărie unde a făcut plinul și… a plecat lejer ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic… Plinul (prejudiciul) a fost de 260 de lei. A returnat mașina prietenului lui care l-a plătit cu suma de 200 de lei. Pentru combustibilul din rezervor… Sper că ați înțeles schema…

Nu știm ce s-a întâmplat cu numerele mașinii similare. Ce știm e faptul că oamenii de la benzinărie îl cunoșteau pe om, pentru că și el tot acolo alimenta… Așa că în momentul în care a venit poliția cercul de suspecți era foarte, dar foarte mic… cerc de o persoană…

Hai să facem un experiment: ce nelămuriri aveți vis-a-vis de acest caz. Vă răspund ! :)))

P.S. vorba ziarului : noi îți deschidem ochii… :)))

5 comentarii la „Afaceri bulga… brailesti”

  1. Daca tot a luat numere false, de ce nu a luat de la o alta masina si alt model?

    In modul in care a procedat el era simplu ca buna ziua pentru nea’ Garcea. O simpla cautare cine mai are exact aceasi masina i-a dus direct la tinta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.