Poze la mine bataie la tine!

kintSubsemnatul, Robert Raduly, primarul la localitatea Csíkszereda sau Miercurea Ciuc în denumire bilingva, pentru ca aici este mulți maghiari, și noi am fost primul în Ardeal, declar la propria meu răspundere.

Stateam la Hotelul pentru un dineul inainte de a deschiderea Festivalul Cartofului. Și un domnul securist, tot făcea pozele la mine, foarte insistent. Cu telefonul mobil. Eu am am mers la el, să-l întreb ce face și de ce face poze la mine de doi săptămâni. El fugit. Eu, am fost sportivul în tinerețe. Fugit după ele! Și fugit, fugit, fugit o kilometru! Apoi, ele, de epuizare căzut pe asfalt. Cu față! de 2 ori. Apoi cu spate! Apoi iar cu față în genunchiul meu și în pumn de 3 ori. Nu știu cum s-a împiedicat așa de rău… Leșinat. Eu l-am resuscitat 10 minute. și pe față și pe spate.

Chemat la poliție, reclamat securist. Care făcut poze. Venit doi mașini de poliție. Și el chemat una. De ce? Nu știe la mine… Eu nu făcut nimic la el. El spus, că am furat borseta la el. Nu știu ce borseta. Nu avea în ea decât niște hârtii….

Acum el vrut reclamat la mine pentru hoț și bătaie. Eu nu făcut nimic la el. Accident. Căzut singur.

gata.

.

Subsemnatul H.C. angajat al ministerului de interne, nu pot să-mi dau numele întreg pentru că ne este interzis de regulamentul de ordine interioară al unității.  Unitatea de supraveghere mobilă. Că de aceea filmam cu telefonul mobil. Și nu este drept ce a spus domnul primar, eu îl filmez de 11 zile, deci nu de 2 săptămâni și doar 8 ore pe zi. Pentru că lucrăm în 3 schimburi. Așa e ordinele. Și plătim doar o cameră de hotel la 3 agenți. Că e criză…

Deci, eu filmam prin hotel, pentru familie, să vadă și nevastă-mea cum e aici apoi domnul primar a venit spre mine. Eu am fugit. El după mine. Apoi am mai fugit și el tot fugea în spatele meu. Nu știu cum după 1 km am leșinat câteva fracțiuni de secundă și când m-am trezit, primarul mă lovea cu bestialitate și cu pumnul! În față! Și în spate. Apoi am mai leșinat de 13 ori, de fiecare dată când mă trezeam el mă lovea. Cu piciorul. Și cu pumnul. Între a 7 și a 8-ulea leșin nu mi-am mai văzut borseta. Apoi nu am mai văzut nimic. Apoi a venit poliția. 2 mașini. că au chemat și colegii mei una.

Declar că eram în timpul liber și filmam pe domeniul public, așa cum ne-a spus purtătorul de cuvânt al unității să declarăm!

.

Ordin de servici. Unitatea de supraveghere mobilă.

De mâine toți agenții de teren vor face antrenamente intensive pentru alergare rapidă. Distanța obligatorie 1 km.

Colonel N.M. nu pot să-mi dau numele întreg pentru că  este interzis de regulamentul de ordine interioară al unității.

.

 poza e de aici…

5 comentarii la „Poze la mine bataie la tine!”

  1. De acum primarii din tara vor lua la pumni pe oricine incearca sa le faca poze. Ma tem pentru CereCash al nostru, ca tare ii mai place sa pozeze.

  2. ofiterul S.R.I nu era pregatit sa faca fata unui atac ? ceva procedee de autoaparare ? nimic ? a ramas cu rusinea de a fi desconspirat si luat la bataie de un paranoic ? nu pot sa spun decat RUSINE !!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.