Youtube romania ne da noua, lapte…

Astăzi, din nou, youtube romania (sau .com nu am nici o idee…) mi-a interzis monetizarea unui clip. Pentru cei care nu sunteți la curent, eu mă plimb cu mașina prin oraș și vorbesc despre niște chestii. Care mi se par mie importante/interesante. Apoi pun clipul pe youtube.

oamenii se uită la clip și eu primesc niște bănuți pentru fiecare vizualizare. Adică ar fi normal să primesc. Doar că nu se întâmplă…

Youtube verifică clipurile mele, să nu care cumva, să fi furat conținut din altă parte. Aveam o mizerie de introducere de 10 secunde. Au zis că aia e furată. Nu se știe de unde, nici de la cine. Cert era că era furată. Le-am demonstrat cu documente că era făcută de un prieten de-al meu. N-am rezolvat.

Am renunțat la ea. Dar asta nu a rezolvat problema. Deloc. Clipurile mele nu primeau m0netizare. Pentru că era ceva în neregulă. Repet. nu am nici o melodie, nici un vizual și nici o secventa care ar putea să fie suspectată de furt. Absolut nimic. Doar eu, povestind în fața camerei.

Am scris și celor din romania, am scris și celor care asigură suportul pentru romania. Care sunt din altă țară și care nu vorbesc decât engleza. Asta pentru că avem youtube romania. Nu am rezolvat.

Așa că astăzi am scos reclama de pe toate videourile. Să știm o treabă. Măcar o să fie o experiență mai plăcută pentru cei care se uită la clipurile mele.

scuze pentru acest post, mâine glumim despre ceva. astăzi nu avem dispoziția necesară…

apropos, am luat-o din nou prin gură de la Orange… așa de despărțire… mi-au mai furat 40 de lei…

gusssfrabaaaaaaaaaa….

15 comentarii la „Youtube romania ne da noua, lapte…”

  1. Pai cred ca ai fi primul roman platit de youtube.Si le cade greu.Ar fi culmea. La un moment parca taiasera comertul online cu Romania si tu vrei acum sa trimita bani…… Vorbesc si eu…bat campii. Oricum ai un deget(mare sau opozant)in sus de la mine pe youtube(a nu se creea confuzii)…..

  2. Si eu am patit asa ceva si nu numai de la youtube. oricum ca pedeapsa pentru ei, dupa ce am renuntat la toate reclamele, blogurile si conturile, mi-am instalat „Adblock Plus”, am recomandat tuturor prietenilor mei si nu numai sa isi instaleze acest add-ons si in consecinta nici eu nici sutele de amici/dusmani, nu mai vad nici o reclama de nicaieri. In acest mod, sper sa pice faza asta cu reclamel, si sa apara/ramana sit-uri unde se spune ceva ca informatie serioasa, nu „stiri bomba” care de fapt e un 0 barat. Ceea ce faci tu e exceptional si e firesc ca pentru ce faci sa fi si platit. Insa asta se intampla la in tara unde nu avem drepturi. Totusi in ultimul an au ajuns reclamele pe sit-uri atat de numeroase incat aproape ca nu mai poti citi continutul paginii.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.