Englezii au toate motivele sa se teama…

ukLocul de desfășurare: UK

Personaje:  Josie Cunningham / Matthew Sinclair

Acțiune: Doamna, Josie, ca să o indentificăm optim, este rezidentă în UK. Șede colo, cum zic babele la noi în sat. Nu comentăm calitatea și nivelul ”șederii” în Anglia. Sunt oameni  competenți pentru asta… Dar, nu cred că poate fi rău. Sau e mai bine ca la noi. Că mai rău nu poate fi…

Doamna mai sus menționată avea o problemă. Nu avea sâni. Adică avea. dar erau mici și neprietenoși. Dacă există cuvântul acesta… Si cum stătea ea așa nebăgată în seamă s-a gândit să depună o cerere la NHS, un fel de casă de asigurări de la noi, dar care are bani, și de unde nu se fură ca-n codru. Ca la noi!

Zis și făcut. Doamna a înaintat ( e la fel ca si ”depus”) cererea, motivând că lipsa sânilor a fost o problemă vitală pentru ea și că a suferit toată viața din această cauză. Am uita să vă zic că doamna are un copil. Fapt ce ne demonstrază că alte organe sunt în pareametri. Revenind, cererea a fost aprobată, spre uimirea domnului Matthew Sinclair care e presedintele asociației plătitorlor de taxe. Adică un fel de asociație a oamenilor care dau banu, organizație care are grijă să nu se fure ca-n codru din banii de sănătate. ca la noi!

Așa că juna a primit un set de ”țâțe de concurs” de la stat. cu vreo 4-5.000 de lire. Cadou!

Văzând  că lucrurile merg atât de ușor, a mai depus/înaintat o cerere pentru un tratament cu Botox. Pentru că, susține ea, transpiră foarte tare și astfel poate rezolva această problemă. Nu tre să vă spun că o țară-n treagă a sărit de partea dorsală în sus! După cum e și normal. În frunte cu domnul Matthew!

Pentru a liniști spiritele, Josie a filmat un clipuleț pe YT, unde explică candid cât de grea e viața fără sâni și botox.

Întrebare, pentru că e doar una:

Atât de ușor poți să-ți bați joc de sistem in UK?

Pentru că dacă e așa, înțeleg de ce se tem englezii de români și bulgari…

10 comentarii la „Englezii au toate motivele sa se teama…”

 1. Daca ar reusi romanii sa ajunga in uk, la fel cum o fac in Italia, clar ca cei din UK ar trebui sa isi schimbe legile, sistemul de securitate, sistemul de ajutor social, si orice ar face tot ar intra in faliment, fiindca nu exista inca sistem care sa poata face fata la inteligenta romanului in a fura si a face rau.

 2. Dupa 8 luni de locuit in Londra, pot sa iti aduc cateva zeci de cazuri in care statul britanic a fost tras in teapa. Iar locul meu de munca era chiar la NHS 🙂 Vazut si auzit multe…

 3. Primul comment de pe Tube:

  „Fucking cunt. I hate you and your kids. Your bastard children probably waste alot of tax money too because your a silly cow who cant keep her knickers on” :))

  as zice ca omu cam are dreptate.
  Da hai sa ne gandim altfel: daca tu(femeia despre care discutam) din banii mei (sa zicem ca sunt englez si stau acolo si platesc taxe ca tot omu’) iti faci ‘tuning’, pai hai sa vad cum mi-ai cheltuit banii! Dam o ‘tura’ dupa care vine si vecinu si cartierul si etc, pana toata lumea e satisfacut (si) cu ideea ca banii lor nu s-au aruncat degeaba.

  Pai nu? da ce facem aici?!….

 4. … e praf si pe la ei, ma suna un prieten acuma vreo jumate de an… sa vezi ce-am facut mah, il intreb ce ai facut?… m-am inscris la facultate, azi am aflat ca am intrat. Stiind ca nu are liceul terminat il intreb.. cum ai reusit mah?… Mi-am scos o diploma de pe net si mi-am trecut numele meu si dupa am scos-o la imprimanta si m-am prezentat cu ea. Il intreb iarasi… si nu s-au prins aia, nu ti-au cerut altceva?… nu nu, inca erau fericiti ca m-am dus. … si sa vezi faza, primesc 9750 de lire pe an in 3 rate de cate 3250 lire.

  Iti dai seama ca se tem de Romani si Bulgari!

 5. E urata cu spume, ar trebui sa-si faca transplant de față si in al doilea rand, cum naiba de au fost aia de la asigurari de acord sa-i dea bani ca sa-si puna silicoane? Ca ce chestie?

 6. englezii au probleme cu englezii profitori de asistenta sociala; romanii si bulgarii sunt doar un un instrument de PR – asa-i ca-i bine sa scadem drepturile.. ca sa nu ii incurajam pe „romani” sa vina in UK? (si cu ocazia asta scad drepturile si la englezi/indieni/etc..care deja profita) dar nu puteau sa zica asa de-a dreptul de indieni ca daca aia fac greva jumate din UK se inchide. nu pot sa zica de british ca aia se supara si cade guvernu. asa ca o iau pe de foarte departe..
  asa ca aleg sa se lege de romani, TOCMAI ca is putini in UK. de cine sa se lege ? croati ? da cine o auzit de croati in UK ?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.