Politistii de pe facebook si hotii.

imagesPovestea începe în momentul în care niște cetățeni fură mai multe ceasuri dintr-un depozit. Și când spun mai multe, mă refer la zeci. Ceasuri scumpe. Sper că bănuiți asta… Depozitul aparținea unui cunoscut magazin online, atât de cunoscut încât nu ni se dezvăluie. Cei care au scris știrea aceasta nu vroiau să facă reclamă respectivului magazin. Niște tâmpiți…

Cum spuneam, cetățenii au furat ceasurile, evitând foarte abil toate camerele de supraveghere de pe traseu. Pentru că în acel depozit aveau acces un numar limitat de persoane, polițiștii au conchis, logic, că hoții fac parte din personalul societății respective. Nu era greu.

Așa că au detașat  un băiat de la secția lor ”din Ilfov” (atât putem afla…)  să stea  2 săptămâni pe facebook și să căute persoane care vindeau ceasuri… Așa cum cred că vă așteptați, i-au prins. Prietenul unei fete, care lucra la acel depozit avea la vânzare ceasurile sustrase din depozit. Deci caz rezolvat.

Nu-i drăguț? Au prins hoții fără să iasă din birou. Să nu mă înțelegeți greșit. Nu-i laud pe polițiști. Mă mir cât de proști sunt unii oameni… Furi niște chesti și le pui la vânzare pe facebook… Cât de prost poți să fii? Cât?

Și ca o concluzie:

Să te mai plângi că ești urmărit pe internet? Când tu ești atât de prost, încât oricine poate afla cu ce te ocupi?

Dacă nu aveam facebook ce făcea poliția? Băteau și ei pe cineva?

7 comentarii la „Politistii de pe facebook si hotii.”

 1. E bine ca „desteptii” intotdeauna arata ca, de fapt, ei sunt prosti!
  Mai trist e ca asistam prea mult la stiri de genu sau mai relel, in conditiile in care toti vrem ca Romania sa fie un stat cel putin ca cele din afara!
  Imi pare rau sa spun asta, ma doare in suflet, dar suntem un popor de ratati, cu mici exceptii, care avem o sclipire!

 2. :)) Eu ma mir ca s-au gandit la asa ceva, politistii. Dar, daca au reusit sa rezolve cazul, bravo lor. Mai rar reusesc asemenea izbanda.

 3. Au fost care au pus poze din pușcărie.
  Iar când au cerut eliberare condiționată li s-au arătat pozele.
  =))

 4. probabil da…bateau si ei ceva. lasa, ca daca se desteapta romanii, asa cum ar trebui, poate or sa aibe si ei ocazia sa isi dea in petec, precum cei din Turcia.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.