Jaf armat la Electroargeș

ectroa copyUn jaf fără precedent zdruncină liniștea unui cartier din capitală.  De la fața locului, Ghită Giolgău, corespondent permanent:

– Suntem în fața magazinului de unde au fost sustrase astă noapte zeci, de fapt, sute de produse electronice folosindu-se metoda ”MăruluiParizian”.  Îl avem  alături de noi pe domnul  comisar de poliție  Ilie Pățitu, singura persoană care ne poate lămuri ce  înseamnă aceast mod de operare… Vă rog domnule comisar:

– Păi… au venit 4 oameni mascați cu o dubă. Și au spart ușa. Și au furat marfa. Apoi au plecat.

– Adică vreți să spuneți că este vorba de aceelași mod de operare ca și în cazul Magazinului Apple din Paris. Și de aceea se numește metoda ”Mărului Parizian”. Adică au profitat de absența polițiștilor care se aflau în piețe pentru a supraveghea colindătorii, au anihilat sistemul de alarmă, au spart ușa cu un baros, apoi au cărat cele 134 de produse electronice si electrice in valoare de 3400 de lei într-o dubă și apoi au plecat …?

-Păi … da!

– Și bănuiesc că ați format un cerc de suspecți, având în vedere faptul că infractorii care au operat aveau informații clare despre programul magazinului, valoarea stocului și modul in care se putea anula alarma… plus că poate un vecin a văzut duba… Care mai mult ca sigur are numere false și a fost  furată și care acum e abandonată undeva pe vreun câmp…

– Păi …da… sigur…

– Vă mulțumim foarte mult pentru detaliile furnizate și vă rog să ne comunicați dacă și alte servicii sunt angrenate în această investigație…

– Păi…  am cerut ajutor poliției din Paris… Poate au și ei un cerc de suspecți…

– Mulțumim! Fix din fața locului, al dumneavoastră, Ghiță Giolgău!

3 comentarii la „Jaf armat la Electroargeș”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.