Vesti bune de la DHL

Carnati, sunca, cozonaci si Tuica prin DHL.

De acum puteti trimite la neamuri, la prieteni si chiar la dusmani toate aceste bunatati oriunde in Europa. Compania DHL a dezvoltat un program pentru a putea satisface cererea crescuta pentru transportul acestor produse. Oficial al companiei declara:

In aceasta perioada din Romania pleaca spre alte tari mii de tone de produse din carne si alcoolice, prajiturile intrand in acest joc doar spre finalul lunii. La noi in depozitul central duhneste a soric, caltabosi, carnati, jumere, toba si sunca de s-au adunat cainii din 3 cartiere… In conditiile in care era ilegal sa trimiti astfel de produse…  Si pentru ca am observat ca romanii nu respecta legea care interzice transportul de alimente, am zis ca macar sa facem si noi un ban cinstit.  Am incercat prima oara sa trecem coletele prin vama… Sanchi… Abia le trecem pe cele 100% legale…. n-a mers… Ne luau vamesii  mai mult decat castigam noi… In fine… Un atasat cultural care duce carti vechi si icoane ne-a dat ideea…  Asa ca le trimitem prin curier diplomatic, nu le verifica nimeni, si dam si noi o mica atentie la ambasade.  Ambasadele distribuie apoi coletele la destinatari. Implicam astfel si personalul atasat si crestem increderea cetatenilor in organele statului… toata lumea castiga…

11 comentarii la „Vesti bune de la DHL”

  1. Pe vremea mea, se spunea: ” la munte si la mare, in orice-mprejurare, valiza diplomat te face de cacat! Totusi intreb – duce diplomatii si ciolane de porc afumate spre vest?

  2. „il sustin pe Liviu Alexa”

    Ăsta nu e japiţa aia cu sala de sport, amic la cataramă cu cocalarul de Mircea Badea?

  3. Parca blogul era mai bun cand postai cate un video in fiecare zi. Genul asta de stiri il gasim pe http://www.timesnewroman.ro si ei sunt si mai buni la asa ceva. Daca tot postezi astfel de stiri, ai putea sa le citesti intr-un clip video. Ceea ce face ca o gluma sa fie buna nu e neaparat continutul ei, ci persoana care o spune. Deci, in numele Asociatiei Fanilor Gaben (AFG, poate ai auzit de noi), te rugam sa revii la videoblog.

  4. Sunt mult în urmă. UPS a anunțat că în decembrie va avea prețuri speciale pentru cutiile de transport cu afumătoare încorporată.

  5. :)) Cat de tare trebuie sa fie sa trimiti sunca si toate cele prin DHL la ambasada si-n pachet, cand deschid aia sa fie un alt pachet, spre o alta adresa? Eventual si timbru pus… :))))

    iubesc romanii! macar ca s-a gandit cineva la asa ceva :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.