Depunere de coroane in Maramures

O actiune de proportii s-a desfasurat astazi in Baia Mare, mai multe echipaje de politie depunand  coroane de flori la toate semnele de trecere la nivel de cale ferata fara bariera. Au participat si membrii ai patriarhiei.

– Este de datoria noastra sa onoram acest sfant  (Andrei) care este protectorul Romaniei. Si pentru ca multa lume nu stie, semnul acela in X de la trecerile de cale ferata sunt simbolul acestui sfant pe care il onoram astazi. Crucea Sfantului Andrei. Asa se numeste. Si are rol dublu. de protectie si de avertizare. si de informare… cred… declara unul dintre ofiterii implicati in acest eveniment.

Unul dintre preotii care a participat la depunerea de coroane ne-a spus ca e un semn bun ca Politia se implica in astfel de evenimente religioase. Poate din respect pentru uniforma se vor converti mai multi oameni la ortodoxism.

Transmiteti si voi mesajele de sustinere a acestor activitati.

Un comentariu la „Depunere de coroane in Maramures”

  1. Este instrumentul, pentru ca nu e tocmai o cruce avand forma de X, care a fost folosit la torturarea si uciderea Sfantului Andrei. Dar, cum si trecerea la nivel peste calea ferata este o tortura, numa’ buna pozitionarea ei in astfel de locuri. Prea serios comentariu’? No, atata m-o dus capu’ .

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.