Trinitas semneaza cu Voyo.ro

De la biroul de presa a Episcopiei:

Dragii nostrii,  cautarile noastre inspre a aduce mai multi bani in visteria Bisericii, ne-au condus , cu ajutorul Domnului , inspre portalul Voyo.ro unde alaturi de fratii nostrii de la trustul Pro vom distribui emisiunile si slujbele de pe canalul Trinitas. Veti putea gasi in sectiunea Religie, slujbe importante de pe tot parcursul anului trecut, emisiunile de mare succes ”Calea Credintei” , ”Cuvant pentru suflet” si ”Sfintii zilei”  in pachetul Basic de 4,6 euro pe luna. Puteti adauga și Pachetul Live care contine ”Vecernia” si ”Sfanta Liturghie” pentru inca 4 euro pe luna iar pentru adevaratii credinciosi oferim un pachet de 149 de euro pe an pentru toate emisiunile  plus transmisie live de la una din Slujbele de Paste sau de Craciun la alegere.

Primii 100 de abonati vor primi o binecuvantare in gand din partea unui preot in timpul unei slujbe.

Dupa o lunga si adanca cugetare am ales pe fratii nostri de la trustul Pro pentru ca numai ei au o rata de colectare a abonamentelor mai mare decat a Bisericii Ortodoxe Romane. Nimeni din romania nu e mai zgarcit, mai ahtiat si mai obsedat dupa bani decat fratii nostri. Sa speram ca necuratul nu ii va impinge pe  necredinciosii de la Vplay.ro sa pirateze si sa distribuie gratuit (uciga-i toaca) emisiunile noastre. Asa sa-i ajute Dumnezeu.

 Dumneavoastra ce emisiuni religioase ati dori sa puteti viziona pe voyo.ro?

8 comentarii la „Trinitas semneaza cu Voyo.ro”

  1. Foarte amuzanta stire asta. Daca nu ar fi o glumitza, ar fi foarte trist. Oricum, preotii nostrii dau dovada de spirit antreprenorial. BOR, cred ca merge pe profit, in mijlocul crizei economice. Si nu cred ca au ajutor divin.

  2. Mai au o emisiune, cu exorcizări in direct da’ pentru aia se plătește separat, e un fel de… hașbeo. Aleluia.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.