Protest ecologic

Un grup de tineri din capitala au protestat astazi in fata Ministerului Mediului impotriva defrisarilor masive. Acest grup autointitulat ”hipsterii ecologici” au ales o forma inedita de protest. Au decis sa foloseasca tabletele in locul afiselor traditionale din hartie. Liderul lor, Inocentiu Mucu Clain, ne declara:

”Din start, noi hipsterii suntem mai diferiti de restul oamenilor simpli.. si banali as putea adauga. Si pentru ca toata lumea protesteaza ne-am gandit sa le aratam noi cum se face un protest ca la carte. Sau… ca la tableta… (rade). Cati copaci se taie zilnic pentru ca protestatarii sa aiba din ce sa isi faca afise? Multi, nu-i asa ? Asa ca am hotarat sa venim aici cu tabletele, tema si locatia a fost aleasa in ultimul moment, pentru ca acesta e avantajul tehnologiei, nu-i asa? Putem in orice minut sa schimbam textele de pe tableta si sa protestam impotriva oricui vrem noi. Dupa ce ne plictisim de protestat aici mergem la Parada Gay. avem deja pregatite curcubeele… Si sa nu uit: oricine e bine venit, atata timp cat are o tableta de minim 7 inchi… am mai avut niste sarantoci care veneau la protest cu telefoanele… i-am scos repede din  grup… Avem si noi niste standarde”

voi cu ce ati iesi la protest?

5 comentarii la „Protest ecologic”

  1. Am si eu o intrebare cine a zis „am mai avut niste sarantoci care veneau la protest cu telefoanele… i-am scos repede din grup” ?

    Asta e un mare k****.

  2. Io mă duc la protest, da’ cu drujba, să le rad ălora tabletele, de la cot, că io-s mai sărăntoc și n-am bani de tabletă d-aia da’ de-o drujbă second, s-o potrivit neste bănuți.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.