Paine cu poze de inger!

Fabrica de paine Isvoria a scos un nou sortiment de paine care are imprimata, cu o vopsea speciala, imaginea unui inger.  Romeo Salvie ne ofera mai multe amanunte:

– Painea face parte din religie. Asa ne-a venit ideea sa impregnam fiecare felie de paine cu o solutie speciala. Aceasta solutie permite aparitia dupa 3-4 zile a unui mucegai placut la vedere, pufos, verzuliu-maroniu,  care formeaza imaginea unui inger. E cea mai simpla metoda pentru a evita reclamatiile facute de diverse persoane rau intentionate si anticrestine.  Cine se mai duce la OPC cand painea lui a mucegait in forma de IIsus? Nimeni! Dimpotriva. Va pastra acea paine ca pe o religva. E un miracol si va fi tratat ca atare.

Bineniteles ca avem acordul Bisericii Ortodoxe in acest demers , mai mult decat atat pentru fiecare poza imprimata se plateste o taxa de drepturi de autor.

In perioada imediat urmatoare vom scoate produse cu diferiti sfinti, citate biblice si suntem in negocieri avansate pentru o serie electorala cu un membru al familiei Becali.

Va multumim.”

Dumneavoastra ce personalitate ati dori sa gasiti mucegaita?

 

4 comentarii la „Paine cu poze de inger!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.