UE se autosesiseaza din cauza clipului BCR – basic Instinct

Problemele cu Uniunea Europeana par sa nu se mai termine. Dupa anuntul ca Romania nu va mai putea accesa fonduri in valoare de peste 10 miliarde de euro din cauza ”coruptiei generalizate din sistem”  o alta penalizare a fost anuntata astazi de catre Viviane Reding, comisarul european pentru drepturile omului. Redam declaratia oficialului european:

”este inadmisibil ca o banca romaneasca (BCR nr) sa induca consumatorilor ideea ca acordarea unui credit este conditionata de aratarea vaginului unei comisii de barbari intr-un beci insalubru. Spre ce ne indreptam. In primul rand daca trecem peste problemele de etica e foarte clar ca doar anumite femei vor primi credite asta pentru ca putem observa subiectivismul acestei selectii. Va dati seama ca doar femeile intre 18 si 30 de ani au o sansa reala. Si e clar ca sunt dezavantajate femeile care au nascut. E inadmisibil. Vom propune sanctionarea Romaniei pentru acest abuz! Din nou organele (asta chiar se potriveste…) statului roman nu reactioneaza la abuzuri! ”

Contactati membrii asociatiei ”tata” au declarat:

”mesajul bancii e discriminatoriu. Pentru echitate ar trebui sa se dea credite si barbatilor tot pe acelasi principiu. Membrii Asociatiei Tata declara ca si-ar arata penisul fara retineri pentru un credit. Dar sa nu fie facute masuratori sau comparatii cu alti solicitanti de credite. Dar banuiesc ca aici intervine secretul bancar…”

Dumneavoastra pentru ce suma v-ati arata organele genitale?

2 comentarii la „UE se autosesiseaza din cauza clipului BCR – basic Instinct”

  1. sa inteleg ca vechiul „dumneavoastra cu cine faceti banking” a fost inlocuit de „dumneavoastra cui ii aratati organele genitale”? :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.