Mahmurel – un nou vin de la Cotnari

Anuntam in premiera in Romania un nou sortiment de vin de la Cramele Cotnari. Vinul se numeste Mahmurel si este primul vin realizat integral din pastile, 100% chimic, fara adaosuri naturale si la un pret fara concurenta. (5lei /3litri n.r.). Denumirea acestui vin a fost inspirata de efectele pe care le produce a doua zi dupa consum, adica o sa te doara capul in mod sigur!

Este un produs inedit, desi pe piata sunt demult astfel de vinuri, dar care se vand sub denumirea de ”vinuri naturale”, Dar pentru prima oara un producator roman are ideea de a trece ingredientele reale care se regasesc in sticla de vin. Astfel gasim alcool, colorant rosu, apa, aspirina si glicerina. nu contine E-uri si conservanti! Eticheta nu face nici un fel de referire la natura, vie, struguri, dealuri sau femei. E pur si simplu o eticheta simpla, chiar si cuvantul ”vin” este in ghilimele tocmai pentru a nu fi acuzati de anumite chestii.

Vinul Mahmurel va beneficia de o campanie de reclama inedita fiind lansat intr-un club de sado-masochisti din Capitala  sub sloganul: Maine o sa te doara si curu’ si capu’!

Asteptam cu interes parerea dumneavoastra despre acest  produs.

 

 

3 comentarii la „Mahmurel – un nou vin de la Cotnari”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.